Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> orchideeën >> Content

Kunstlicht voor Orchideeën

In het wild , orchideeën groeien in tropische gebieden Door zich aan bomen , waar ze veel licht, indirect zonlicht ontvangt . Wanneer ze groeien in woningen , orchideeën vereisen vergelijkbare verlichting. Lengte van de buis

De United States Botanic Garden website raadt buizen ten minste 4 meter lang om voldoende licht te geven voor orchideeën . Ondertussen , de Universiteit van Tennessee artikel " Groeien Orchideeën in de Home " beveelt bollen , die typisch zijn gemakkelijker te .
Soorten Licht

Een combinatie van koele vinden en warm licht is het beste voor orchideeën . TL-lampen werken in combinatie met gloeilampen zorgen voor de meest natuurlijke verlichting stijl.
Wattage

Orchideeën 40 - watt lampen nodig , of ze nu tl-of gloeilamplicht . Dit geeft licht zonder het branden van de orchideeën met warmte - branden is een veelvoorkomend probleem
Timing

Verlichting uur moeten buiten daglicht uur overeenkomen . . Tijdens de winter , 12 uur per dag is genoeg , terwijl 16 uur per dag de voorkeur voor de zomer . Alle orchideeën nodig hebben enkele uren van rust elke nacht .
Problemen

Kunstmatige verlichting soms uitdrogen orchideeën . Beslaan orchideeën in de ochtend , met behulp van een luchtbevochtiger of ze op vochtig grind verhoogt vocht om uitdroging te voorkomen .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1002110323.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.