Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> orchideeën >> Content

Hoe te Orchideeën groeien zonder een Medium

De meeste orchideeënsoorten lenen zich om te groeien zonder een medium. In feite , het planten van de meeste soorten orchideeën in een zware medium, zoals potgrond is een trefzekere manier om ze te doden . Orchideeën groeien zonder een medium , kiest u een orchidee die is een epifyt . Een orchidee maatschappij of orchidee verkoper kan u helpen met de identificatie . De meeste orchidee soorten zijn epifyten . Ze hebben zilverachtig , vlezige wortels met bruine of groene uiteinden die zich vastklampen aan de bomen in het wild. Daarom kunt u die op hout of kurk planken in plaats van planten ze in een pot met medium . Wat je
Tuin scharen Cork plank
Moss
Monofilament
Spray fles en Orchid eten
Toon meer instructies
1 < Need p> Snij elke lange , gedroogde wortels van de orchidee met snoeischaar. Verlaat 3 of 4 centimeter van de wortels van de plant . Spoel de wortels in gewoon water om elk medium uit een voormalige oppotten te verwijderen en om ze minder broos en flexibeler te maken. Kopen van 2

Wikkel een lengte van monofilament of vislijn , rond een kurk plank en knoop het een paar keer . Plaats de orchidee tegen de plank , het oriënteren van de orchidee in de richting die het van nature groeit . Bijvoorbeeld, sommige orchideeën groeien met de bladeren boven en sommige groeien de bladeren naar beneden draperen . Wikkel de monofilament rond de orchidee en plank vier of vijf keer in de buurt van de basis van de plant. Wikkel het strak maar niet genoeg te snijden in de plant. Maak vier of vijf knopen aan de orchidee op hun plaats blijven .
3

Hang de plank in een gebied dat geschikt is voor het soort orchidee. Sommige orchideeën vereisen schaduw en anderen kunnen de volle zon verwerken . Bieden bescherming tegen temperaturen die te koud zijn . Afhankelijk van uw klimaat , kan dit betekenen dat ze te laten groeien in een kas of binnen brengen ze tijdens de winter.
4

Mist de orchidee elke dag met een spray fles en gewoon water . Meng orchidee voedsel in het water ongeveer een keer per maand voor nutriënten . Volg de aanwijzingen op de orchidee voedselpakket voor het mengen en de toepassing instructies .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1002110070.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.