Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> orchideeën >> Content

Kan ik Grow Orchideeën in een Hot serre

? Met meer dan 25.000 soorten orchideeën , bent u waarschijnlijk een orchidee die zal werken in uw serre te vinden. Vóór de aankoop van de plant , controleert u de zorg suggesties specifiek voor de voorkeur temperaturen en groeiomstandigheden te kunnen garanderen dat het in uw serre . Hoewel de temperatuur van uw serre hangt af van de oppervlakte van het land waar u woont , het openen van ramen of deuren en het toevoegen van fans voor circulatie kan helpen de temperatuur in de serre te verlagen. Temperatuur

Sinds het woord "hot " is ten opzichte van de persoon of het bedrijf in kwestie , veel orchideeën gedijen bij temperaturen tussen de 50 en 90 graden Fahrenheit . Toch moet tuinders vermijden extreme temperaturen wanneer mogelijk. Als de serre te warm wordt , zal het de plant en het beroven van vocht bakken .
Vochtigheid

meeste huizen hebben ongeveer 35 procent luchtvochtigheid . Traditioneel , veranda's hebben een hogere luchtvochtigheid , en meer potplanten , dan de andere kamers in het huis. Hoewel het gebied een hogere natuurlijke vochtigheid zou kunnen zijn, in gedachten houden dat orchideeën bloeien in vochtige klimaten waar regen en luchtvochtigheid heerst . Orchideeën groeien het beste bij blootstelling aan 40 tot 60 procent luchtvochtigheid .
Care

Als uw veranda heeft niet veel planten , of als de luchtvochtigheid lager dan de voorgestelde 40 tot 60 procent , plaats uw plant op een schoteltje met water verzadigde grind of nevel de plant dagelijks. Gebruik water op kamertemperatuur en mist de bladeren , stengel en potgrond van alleen de plant. Gebruik de bloemblaadjes niet direct spray of de plant zal niet zo lang bloeien . Als uw veranda geen goede circulatie , vermijd beslaan de orchidee bladeren 's nachts wanneer de temperaturen dalen , omdat schimmel kan beginnen te groeien op vochtige bladeren. Water uw orchidee alleen als de bodem zelf droog is . Orchideeën hebben de neiging om beter te doen met een lichte droge periodes tussen de gietbeurten . Raadpleeg de zorg instructies voor uw specifieke orchidee voor specifieke drenken vragen .
Overwegingen

Controleer regelmatig uw orchideeën voor gezondheidsproblemen . Bijvoorbeeld, de meeste gezonde orchideeën hebben medium - groene bladeren. Als uw installatie is bruinen, hangende of begint te verwelken , het kan een natuurlijk onderdeel van de levenscyclus of het kan problemen met te hoge hitte , te weinig water of te veel water geven . Inspecteer de wortels voor wortelrot - aangegeven door bruine slappe wortels en stilstaand water in de pot - en de juiste manier behandelen met droge bodem

.
From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1002109964.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.