Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> orchideeën >> Content

Orchidee Identificatie

Orchideeën zullen ingewikkelde vorm en levendige kleur aan uw tuin of huis , maar het is best om te weten welke soorten orchideeën beste in uw huis of tuin zal groeien voordat je ze plant . Vertrouwd raken met populaire soorten orchidee kan helpen te komen met een kleur thema voor uw outdoor tuin , of gewoon kiezen voor een nieuwe favoriet bloei te laten zien als een bloemstuk in uw huis. Terrestrials en Epifyten

Er zijn twee soorten orchideeën : epifyten en wezens . Terrestrials omvatten alle orchideeën die groeien op de grond . Epifyt orchideeën hebben een wortelstelsel boven de grond , en groeien aan de bomen. De term " epifyt " niet alleen van toepassing op orchideeën , maar wordt gebruikt om een ​​plant met bovengrondse wortels beschrijven .
Phalaenopsis Orchideeën

Phalaenopsis orchideeën zijn epifyten , en een favoriet variëteit voor telers , omdat ze kunnen worden geplant en verzorgd met gemak . De bloemen liever warme weer --- tussen de 70 en 80 graden Fahrenheit in de dag, en ten minste 62 graden F 's nachts . Het beste is om de plant vroeg in de ochtend water zodat het vocht volledig is verdampt door de avond --- water om de 4-7 dagen is het beste. De vlakke, ietwat hartvormige bloemen groeien in zachte kleuren zoals ivoor of lavendel . Het is het beste om te verpotten deze orchideeën in het laatste deel van de lente of begin van de zomer .
Dendrobium Orchideeën

Dendrobium orchideeën zijn een veel voorkomende verscheidenheid , en lijken op de phalaenopsis orchidee ; aantal van de bloemen zijn wintergroen , terwijl sommige werpen hun bladeren in de herfst of winter . Dendrobium orchideeën zijn ephiphyte planten die vaak worden gezien in Thaise restaurants en kunstwerken , en zijn een van de grootste geslachten van orchideeën . Deze kleine bloemen zijn enigszins stervormige en te groeien in landen die Nieuw-Zeeland , China , Japan en Thailand Tahiti omvatten . Volgens de Orchid.org website, zijn er meer dan 1000 soorten dendrobium , en meer worden ontdekt in de Nieuw Guinea hooglanden. De makkelijkste om te groeien dendrobiums zijn de Nobile ras; de bloemen groeien in tinten die roze, bruin , wit en geel bevatten .
Cattleya Orchideeën

Cattleya orchideeën zijn van het aardse ras , en zijn afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse regenwouden , met name de landen van Mexico , Bolivia , Paraguay en Argentinië . De bloemen kunnen groeien in bijzonder grote hoogte tot 10.000 voet of zo laag als zeeniveau . De planten reageren goed op vocht , en kan twee keer per week worden bewaterd . Het beste is om de bodem die je Cattleya orchideeën groeien in elke andere week om de bloemen gezond en bloeiend houden bevruchten. De omzoomde bladeren van de orchideeën groeien in de kleuren helder wit , diep bordeaux of lichtpaars, en hebben vaak een geel centrum .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1002026366.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.