Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> orchideeën >> Content

Hoe te Orchideeën Indoors Groei met Verlichting

Verschijnen op de 30.000 soorten in een aantal verschillende omgevingen , orchideeën variëren in grootte van de kleine 1/10-inch Bulbophyllum minutissimum aan de massale Grammatophyllum Speciosum met 5 - tot 10 - voet pseudobulben , meldt D & B Orchideeën . In uw huis , sommige orchideeën gedijen beter dan anderen . Phalaenopsis, dendrobium , vanda , cymbidium en Oncidium soorten orchideeën bloeien in indoor situaties met de juiste funderingen, temperatuur , verlichting en zorg. Kies uw orchidee en specialiseren de verlichting en zorg . Wat je
Potting medium
Fertilizer
Tray
Pebbles /grind
Thermometer
Toon meer instructies nodig
1

Houd orchideeën van alle soorten in de juiste fundamenten . Orchideeën nodig losse , luchtige stichtingen zoals veenmos , grind, spar chips , varen materie of schors . Ze stik en rotten in de traditionele bodem . Kopen van 2

Zet orchideeën in helder verlichte binnenruimtes . De planten gedijen met fel kunstlicht overdag en goed groeien met standaard TL-licht . Low-light orchideeën zoals phalaenopsis beter doen bij kunstlicht dan in natuurlijk zonlicht , waardoor ze kunnen verbranden. Laat het licht voor acht tot 10 uur per dag .
3

Vul ondiepe pannen met water en grind en plaats de orchidee potten in het water . Warmte zorgt ervoor dat de verdamping van de pannen naar natuurlijke vocht produceren . Indoor orchideeën moeten 50 tot 80 procent luchtvochtigheid .
4

Water indoor orchideeën wanneer hun oppotten medium droogt . Begin met een schema van 2 cm water om de zeven tot 10 dagen . Niet over- water de orchideeën , zoals ze liever een droge omgeving om die te bevochtigen.
5

Feed orchideeën met wateroplosbare 20-20-20 meststof om de andere week . Meng de meststof met water bij een kwart van de aanbevolen dosis en dit mengsel toe te passen als een standaard drenken. Geen water of kunstmest niet te krijgen op het gebladerte .
6

Handhaaf een gecontroleerde temperatuur in de kamer. Phalaenopsis orchideeën doen het best in dagtemperaturen van 72-78 graden Fahrenheit , met nachtelijke temperaturen boven 60 graden . Cool- temperatuur orchideeën zoals cymbidiums beste doen met koelere nachtelijke temperaturen van 45 tot 50 graden Fahrenheit . Intermediate orchideeën zoals Oncidium en dendrobiums vallen in het midden, met een temperatuur van ten minste 55 tot 60 graden . Gebruik verwarmingsventilatieroosters de kamer te warm en open ramen om zo nodig afkoelen.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1002026357.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.