Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> orchideeën >> Content

Hoe te Cymbidiums Snoei

Cymbidiums zijn een van de meest ideale orchideeën voor buitenteelt . Vanwege het feit dat ze vrij winterhard , kunnen ze buiten tussen vroege lente en late herfst blijven . Hun grote, mooie bloemen kunnen bloeien gedurende acht weken met de juiste zorg . Net als de meeste orchideeën , moet Cymbidiums verpotten om de twee jaar , en het is tijdens deze verpotten proces dat je de orchidee moet snoeien en het uitvoeren van algemene wortel zorg om een gezonde , bloeiende orchidee voor vele jaren te garanderen . Wat je nodig hebt
Tuin scharen
Kleine kom
Physan 20
orchidee pot
Toon meer instructies
1

Verwijder de orchidee uit de pot heel voorzichtig zodat je niet buigen of breken een van haar wortels.

Bestrijk alle oude schors en wortel massa , en vuil dat is opknoping van de wortels 2 af .
< br > Goedkope 3

Plaats uw kleine tuin schaar in een kleine kom gevuld met een desinfecterend middel dat veilig is voor planten, zoals Physan 20 . bij het verlaten van de schaar in het ontsmettingsmiddel gedurende enkele minuten , zal u de schaar te steriliseren en te voorkomen elke overdracht van bacteriën of virussen tijdens het snoeien van de Cymbidium .
4

snoei weg een van de wortels van de orchidee die dood of zacht zijn . Dode wortels zal zacht en bruin zijn. Elke harde , stevige en gebroken wit wortels gezond zijn. Voor gezonde wortels die nog leven , maar groeien buiten de pot , knip ze terug een centimeter of twee met de schaar , hoewel niet trim de gezonde wortels die groeien in de pot .
5

Deadhead alle dode bloemen van bladeren , of snijd ze uit de buurt van de plant met de schaar . Als u alle extra gebieden van de plant die zwarte , bruine of zacht zijn , voorzichtig snijd ze uit de buurt van de plant.
6

Verpot de orchidee in een iets grotere pot dan de vorige pot. < Br
>

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1002026330.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.