Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Indoor Growing >> Content

Een Beregeningsschema voor Indoor Weeping Ficus Tree

Weeping ficus ( Ficus benjamina ) is een tropische of subtropische plant die mooi als kamerplant met consistente zorg groeit . Planten hebben glanzende groene bladeren en sierlijk gebogen takken , al gegroeid als bomen of als meerstammige struiken . Er zijn vele maten en soorten Vijgen , een aantal populaire voor bonsai . Te veel of te weinig water zal het grootste deel van de problemen die mensen hebben met geween ficus veroorzaken . Bladval - een gemeenschappelijk probleem - kan een teken zijn dat je water geven schema is te grillig . Indoor Weeping Ficus

Weeping ficus is niet echt een veeleisende plant, maar je zou het nooit weten van zijn reputatie . Planten zullen plots alle of de meeste van hun bladeren laten vallen in directe reactie op veranderingen in het milieu - wordt verplaatst , blootstelling aan koude lucht , te weinig licht en te veel of te weinig water . Huilende ficus soms verliest ook bladeren in de herfst , als de dagen korter worden . Maar na deze schokken planten groeien meestal nieuw blad . Huilende ficus moet fel kunstlicht , en kan meer lichtintensiteit verdragen wanneer de luchtvochtigheid hoog is. Temperaturen zijn ook belangrijk . Dagtemperaturen tussen de 75 en 85 graden F en nachttemperaturen van 65 tot 70 graden F worden beschouwd als ideaal . Planten zijn zeer koude - gevoelig, dus vermijden dat zij in de buurt van een tochtige of koude raam of een buitendeur .
Algemeen Weeping Ficus Care

Houd geween ficus gelijkmatig vochtig toen ze actief groeien , hoewel planten enigszins droger kan worden gehouden in de winter. Bemesten huilend ficus maandelijks tijdens de lente en de zomer perioden groei , met behulp van halve sterkte water oplosbare meststof oplossing , geleidelijk bezuinigen op meststoffen in de herfst . Huilende ficus kan verdragen enigszins wortel gebonden . Was de losse bladeren af en toe , met alleen warm water , en de vorm en snoeien planten als nodig is. Planten kunnen elk moment worden gepropageerd door de lucht gelaagdheid en uit stek genomen in de zomer .
Watering Weeping Ficus

Water huilend ficus grondig en zorg ervoor dat de gehele kluit is doorweekt elke keer dat je water . Laat het overtollige water weglopen uit de pot , gestaag het verwijderen van mest zouten uit de bodem om wortel schade te voorkomen . Dump uit de uitgelekte water binnen 10 minuten . Het oppervlak van de plant potgrond moet droog aanvoelen wanneer je weer water ; het houden van de bodem te nat kan fataal wortelrot veroorzaken . Maar niet van de bodem te droog te krijgen , of het zal uit de buurt van de container muren trekken . Huilende ficus bomen die zijn afwisselend te nat en te droog vaak zullen laten hun bladeren vallen .
Het opstellen van een Beregeningsschema

Universiteit van Nebraska - Lincoln Uitbreiding adviseert een consistente wekelijkse drenken schema voor geween ficus . Als u denkt dat een plant nodig meer of minder water , niet vaker water . In plaats daarvan stelt de hoeveelheid water die u verstrekt . Bladval kan u vertellen wanneer je water geven routine behoeften aanpassen . Onder water is de waarschijnlijke probleem als heldere gele bladeren vallen . Je mag dan worden drenken als groene , onrijpe van tak - tip laat neerzetten . Een huilende ficus kan nodig verpotten in een grotere pot als je merkt dat je echt om water vaker .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1002109841.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.