Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Indoor Growing >> Content

Homemade Plant Wicks

Een van de grootste problemen mensen hebben wanneer ze op het punt om uit het hoofd voor een vakantie of lang weekend is , " Wie zal zorgen voor de planten ? ' Natuurlijk , iemand inhuren om te komen doen dat het kan werken , maar er is een andere methode die ook werkt - en niet alleen voor wanneer u niet thuis bent . Wicking is een techniek te gebruiken waarmee planten zelf - water . Dit voorkomt dat ze uitdrogen , tenminste voor een korte tijd . U kunt een eenvoudige wicking systeem voor al uw kamerplanten te maken door het gebruik van touw of garen en een bak met water . Supplies

Graaf het aantal installaties waarvoor u wicking bieden . Daarna gaan naar een ambachtelijke winkel of waar dan die string , garen of dun touw verkoopt . De omtrek van de string die je nodig hebt , is afhankelijk van de grootte van de plant en de container. Gebruik slanker strengen voor kleinere installaties , en bredere lont materiaal voor grotere. U moet ook een container met een deksel - boter of margarine containers goed werken , net als die van veel zuivelproducten
Het plaatsen van de Wicks

U hebt . twee opties voor het plaatsen van wieken . Een daarvan is om het toe te voegen aan de plant bodem bij daadwerkelijk oppotten . Dit is de eenvoudigste methode , als je gewoon lopen een koord naar beneden naar beneden door de bodem van de top, een lagere drainage gat , en laat het uitbreiding van het juiste aantal centimeter aan de onderkant. De andere methode is om de lont uit de basis van de plant steken . Om de lont diep genoeg in de plant te krijgen , sommige mensen gebruiken lang handwerken naalden string het door de bodem.
Self - Watering Controleer

Poke of snijd een klein gaatje in het deksel van elke container die u gebruikt . Voer het onderste gedeelte van de lont door het deksel . Vul de bak met water en plaats het deksel . Als u nodig hebt om eventuele speling in de pit verwijderen, trek het voorzichtig door het deksel - het is OK als extra lont blijft in het water container. Wees voorzichtig de kous niet te trekken uit de plant. Laat de lont aan het werk voor een paar uur , zelfs 's nachts , controleer dan de bodem om te zien of het is vochtig . Uw planten moeten prima met dit systeem , en de grond vochtig blijft .
Anders
Notes

Bij de voorbereiding van een reis , en nadat u bent verzekerd van uw planten zijn inderdaad self-water , alles wat je hoeft te doen is het invullen van het water containers op volle capaciteit voor vertrek . Nu , als u van plan om een ​​maand weg te zijn , moet je waarschijnlijk zeer grote containers , of om iemand te vragen om de containers te vullen als je weg bent . Ook, zelfs als je thuis blijven , het is gemakkelijk om te vergeten over planten als je niet routinematig ze water geven, zodat het vaststellen van een systeem dat werkt voor u, zodat uw planten bloeiende blijven .
< br >
From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1002109840.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.