Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Indoor Growing >> Content

Hoe te Propageren Alocasia amazonica

oor De Amazon olifant , of Alocasia amazonica , ook wel bekend als de Amazone lelie en Afrikaans masker . In weerwil van de Amazone appellation , is inheems in Zuidoost-Azië . Met zijn grote , een beetje wazig pijlvormige bladeren die prominent licht gekleurde aders hebt , het maakt een prachtige kamerplant in alle klimaatzones . Want het is tropisch , het is vorst -tender , dus als je het groeien buiten in een pot , verplaatsen binnen voor de winter . Het bereikt 2 meter hoog en vormen " pups " of baby planten , dat vermeerdering gemakkelijk. Root divisie is een andere propagatie method.Things je nodig hebt
Troffel
Knife
Veenmos
Potgrond
Kleine potten met drainage gaten
Toon meer instructies

1

oor van uw olifant groeien in een container ten minste 10 centimeter in diameter. Gebruik een potgrond die veenmos bevat en bewaar het op een warme plaats met gefilterd zon. Houd de temperatuur tussen 65 en 75 graden Fahrenheit , en de luchtvochtigheid hoog. Geniet ervan , totdat het groeit groot genoeg te verdelen of ontwikkelt een of meer pups aan de basis . Kopen van 2

Verwijder het oor van uw olifant uit de pot in het voorjaar wanneer u het wilt verspreiden door wortel divisie. Snijd de vlezige wortelstok wortel in stukken ; stukken met bladeren zullen de meeste kans van slagen .

Bereid 3 een potgrond medium voor uw verdeeld plant die standaard potgrond en veenmos bevat . Vul kleine potten ongeveer driekwart vol met dit mengsel en vervolgens een stuk van uw verdeeld installatie in elke pot . Vul met extra potgrond , dat de top van de wortelstok iets boven het bodemoppervlak . Water tot het water uit de pot drainage gat.
4

pups Verdeel van de moeder plant door voorzichtig een troffel of een mes in de grond tussen de pup en de grotere plant. Zag voorzichtig om het te verwijderen en til het uit de bodem.
5

Plant een pup in elke kleinere pot . Gebruik een potgrond die veenmos bevat en houden de bodem constant vochtig totdat u de borden van nieuwe groei .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1002109818.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.