Huis Tuin

Huis Tuin

Spider Plant Zout Schade

Een spin plant is , over het algemeen, een makkelijke plant om te groeien en is een favoriete keuze als kamerplant onder mensen die een plant die sommige verwaarlozing kan weerstaan ​​nodig . Spider planten zijn echter gevoelig voor zout beschadiging. Gelukkig kunnen zouten worden gespoeld uit de grond , en je kunt voorkomen dat toekomstige zoutophoping met een eenvoudige truc gieter . Bronnen van Salt

Kunstmest is vaak een bron van zout , en bemesten uw spin plant teveel kan leiden tot de ophoping van zout in de bodem . Bovendien , leidingwater bevat vaak een grote hoeveelheid zout . Onthard water bevat veel natrium en wordt niet aanbevolen voor het besproeien van planten.
Zoutschade

Spider planten verdragen geen zout dat zich ophoopt in de bodem. Het eerste teken van zoutschade op uw spin plant is bruin tips op de bladeren . De spin plant kan ook stoppen met groeien , en , indien het zout in de bodem er niets aan , kan het uiteindelijk sterven .
Vlissingen Uit de Zouten

Zodra u merkt het bruin blad tips over uw spin plant , neem het mee naar de gootsteen . Water het langzaam met veel water zodat het water spoelt de drainage gaten . Als het water afvoeren, zal de zouten in de bodem eruit lopen ook. Houd besproeien zodat het water loopt uit de pot voor ongeveer 30 seconden.
Preventie

Stop water een spin plant met uw kraanwater als het wordt verzacht. In plaats daarvan kopen gebotteld water of water krijgen uit het huis van een vriend . Zorg ervoor dat je spin planten bemesten met een kamerplant kunstmest alleen tijdens actieve perioden groei , en gebruik in de aangegeven hoeveelheid op het etiket , niet meer . Bovendien, omdat spin planten zijn gevoelig voor zout en de meeste leidingwater wat zout erin , water uw installatie zodat een deel van wat je water geven drains uit de bodem . Dit zal het spoelen van de oudere zouten bij elke watergift . Gooi het water dat zich heeft opgehoopt in de drainage schotel. U kunt ook gewoon water uw spin plant boven de gootsteen elke keer .

Hoe werkt het : General Hydroponics Powergrower Eco System Compleet

Hydrocultuur is de praktijk van groeiende planten zonder planten ze in de bodem . In plaats daarvan worden de planten die worden gesteund door hun stengels alleen of door in een inert groeimedium dat de plant bezit heeft, maar verstrekt geen andere voordelen wordt geplaatst . De General Hydroponics PowerGrower Eco System is een compleet systeem dat kleikorrels gebruikt voor het ondersteunen van de

Meer dan ooit