Huis Tuin

Huis Tuin

Geurneutraliserend Planten

Personen die in gematigde klimaten leven besteden veel tijd binnenshuis tijdens de wintermaanden. Luchtdichte huizen blijven gezellig en warm tijdens vriesweer , maar ze hopen zich ook geuren van het koken, olie kachels , huisdieren en spuitbussen zoals haarlak . Terwijl geurende kaarsen een oplossing voor de bestrijding van geuren kunnen zijn , sommige hebben geleid lonten die hoofdpijn veroorzaken . Air sprays vervangen slechte geuren met chemicaliën , en velen van hen zeggen dat ze alleen voor gebruik in geventileerde ruimtes . Geur neutraliseren planten , echter , gifstoffen verwijderen en toevoegen van zuurstof aan de lucht. Grootte en hoeveelheid

Een twee jaar durend onderzoek door de NASA blijkt dat grotere planten in 6 - tot 8 - inch containers een betere baan van het reinigen van de binnenlucht . Daarnaast is de gemiddelde woning van 1800 vierkante meter nodig 15-18 grote installaties voor effectieve reiniging . Geur-veroorzakende stoffen bevatten minuscule deeltjes in de lucht , zoals van frituren of de oven brandende olie .
Groene Spin Plant

De groene spin plant ( Chlorophytum comosum ) is een goede keuze voor de beginnende tuinier . Het groeit het best met gefilterd licht en warme omgeving, zoals een interieur ( niet- tochtige ) kamer in plaats van een gesloten serre . Spider planten groeien in opknoping planters , waardoor ze ideaal zijn voor kleine ruimtes maakt .
Golden Pothos

Golden Pothos ( Epipiremnum aureum ) is het beste voor woningen die doen geen jonge kinderen , want ze zijn giftig indien gegeten . De groene bladeren zijn hartvormig met gele strepen van . Een cultivar , Marble Queen , heeft witte bladeren gestreept met geel of groen . Marble Queen kan helpen om een donkere kamer te verlichten , terwijl ook het neutraliseren van geuren .
Geraniums

Grow geurende geraniums ( Pelargonium ) in het zonnige locaties , misschien in plantenbakken aan weerszijden van glazen schuifdeuren . De aangename geur is afkomstig van de bladeren , waardoor geraniums een goede keuze voor de winter woningen. Transplantatie ze naar uw tuin na de laatste vorst .
Lepelplant

geuren te neutraliseren met mooie vrede lelies ( Spathiphyllum Clevelandii ) . Groot blad planten verwijderen meer giftige stoffen en geuren dan kleinere. Vrede lelie bladeren hebben een grove textuur en tolereren gefilterd licht. Hoewel vrede lelies een incidenteel probleem met mijten kunnen hebben , ze zijn niet gevoelig voor de ziekte , volgens de Universiteit van Florida Extension .
Philodendron

Philodendron is een andere laag - onderhoud , beginner kamerplant . Drie varianten van Philodendron - kanten boom , heartleaf en oor olifant - maakten deel uit van de NASA studie. Sommige cultivars zijn giftig voor kinderen en huisdieren . Philodendron heeft zelden problemen van ziekte of plagen als het binnenshuis wordt gekweekt .

Hoe te verplanten Spathiphyllum

Spathiphyllum planten , beter bekend als vrede lelies , produceren prachtige witte bloemen . Het blad verschijnt wasachtige groen , en een enkele plant kan meerdere bloemstelen groeien . Een vrede lelie plant nodig heeft om te worden getransplanteerd naar een grotere pot regelmatig om te voorkomen dat de wortels van verdringing de bodem. Transplantatie ze elke twee tot drie jaar om de planten gezo

Meer dan ooit