Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Indoor Growing >> Content

De beste manieren om Set Up een Sealed , luchtgekoeld HPS Licht

Een HPS licht is een energie - efficiënte , hoge - druk natrium lamp . Deze lampen stralen een breed spectrum van licht , dus ze zijn erg populair voor binnenshuis tuinieren . Tuinders gebruiken zelden een enkele bol ; de bollen worden bijna altijd gebruikt in arrays en de lampen zijn luchtgekoeld. En deze lichten , net als alle gloeilampen , moet worden verzegeld . Deze bollen zullen licht uitstralen , zelfs als ze worden gekraakt . Dus, omdat de exploitatie van een gebroken HPS licht is potentieel gevaarlijk , het eerste wat je moet doen is controleren elke bol om ervoor te zorgen dat het intact is . Over HPS Lights

HPS lampen bevatten zowel inert gas en natriumzouten . Elke lamp begint te licht uitstralen als er een vonk springt tussen twee wolfraam diodes. Dan, als de lamp opwarmt , natriumzouten ingesloten in de lamp begint te gloeien . Door de manier waarop ze werken , kunnen HPS lampen niet de volledige lichtsterkte bereikt gedurende 15 minuten en kan niet stoppen met gloeien voor maximaal 15 minuten nadat ze zijn uitgeschakeld. Deze bollen uitstoten meer licht per watt aan elektriciteit dan andere lampen , en ze duren meestal voor meer dan 20.000 uur gebruik. Hun enige nadeel is dat ze een temperatuur van meer dan 300 graden te bereiken.
Ballasts

Deze bollen worden meestal geschroefd in hooded reflectoren , genaamd ballasten . Vrijwel elke winkel die verkoopt HPS kweeklampen verkoopt ook ballast die hen past. De voorschakelapparaten worden altijd opgehangen aan het plafond of van dragers over de planten die u wilt groeien . Hun installatie is eenvoudig en ongecompliceerd . Meestal zijn ze hangen een dunne ketting aan elk uiteinde van de ballast . De enige tools die u nodig hebt zijn een hamer en een schroevendraaier . En , de ballast zal onder andere een lamp koord , dat is hoe de macht krijgt om de lamp .
Ductwork

Tenzij je gaat installeren slechts een HPS licht, je wilt ballasten die ronde 4 hebben kopen - gaten of 8-inch - diameter aan beide uiteinden - , 6 . Als u van plan om een ​​serie van HPS lampen te installeren , moet u om het te doen in een ruimte of gebouw met ten minste twee ramen. Een array is een patroon van de geïnstalleerde lampen die een grote overdekte tuin verlicht . De gaten aan elk uiteinde van de ballast er geoordeeld flexibele isolerende luchtkanalen die lijken zilver buizen. Dezelfde winkel dat u de ballast verkocht zal verkopen u de buis leidingen . De buis wordt geleverd in lengtes tot 100 meter. U tape de buizen aan de uiteinden van de ballast met duct tape .
Locatie Debat

De leiding over een einde van elke ballast leidt tot een bron van koele lucht , zoals een ventilator , in de voorkant van een airconditioner . Indoor tuinieren winkels verkopen inline jaloezie die hechten aan een van de twee leidingen voor elk voorschakelapparaat . De leiding aan de andere kant van de ballast openingen buiten de kamer of gebouw . Het belangrijkste debat onder indoor tuinders die HPS lampen te gebruiken is waar het inline ventilator gezet . De heersende opvatting is dat de ventilator aan de koelzijde moet worden geïnstalleerd , zodat koele lucht wordt geblazen over de hete lamp. Maar sommige tuinders denken dat de ventilator moet worden op de uitlaatzijde van de ballast en moet zuigen warme lucht uit de buurt van de HPS lamp .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1002109443.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.