Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Indoor Growing >> Content

Ik heb Red Leaf Vlekken op mijn Spider Planten

De spin plant , of vliegtuig fabriek ( Chlorophytum comosum ) , is een familielid van de lelie en is een van de meest voorkomende van alle kamerplanten . Het produceert lange , dunne bladeren tot een meter lang van een kroon van vlezige wortels . De meeste gekweekte planten worden geschakeerd met langs groene en witte strepen . Spider planten zijn relatief makkelijk te kweken en tolereren verwaarlozing . Rode vlekken op blad tips worden veroorzaakt door giftige mineralen , schimmelziekte of plagen . Ion Vergiftiging

Water uw spin plant met gebotteld water als het zich ontwikkelt roodachtig blad tips of vlekken, die worden veroorzaakt door een ophoping van boor of fluoride-ionen in de bodem en de plant . Gebruik geen water uw spin plant met kraanwater als het fluoride bevat . Compost die perliet worden vermeden omdat ze lekken fluoride- ionen in de bodem . Gebruik een hoogwaardige vloeibare meststof als kamerplant bepaalde meststoffen bevatten fluoride . Spider planten groeien het best in licht zuur compost met een pH tussen 6,0 en 6,5 .
Behandeling

Spoel de bodem van uw spin plant met een overvloed aan water om de twee maanden of zo snel zoals je ziet enig teken van een witte korst van het bodemoppervlak of zie geen rode bladranden of vlekken . Dit verwijdert overtollige zouten die in de grond hebben opgebouwd .
Fungus en bacteriën

Water uw spin plant zorgvuldig op koude , vochtige dagen , het verzorgen aan het blad droog te houden . Spider planten zijn kwetsbaar voor bacteriën en schimmels blad ziekten die vochtige omstandigheden bevorderen. Als je spin plant ontwikkelt bladvlekken met een roodachtige marge , verplaatsen naar een betere plek met verhoogde luchtbeweging . Water uw spin plant in de ochtend in de winter , zodat het droog is voordat het donker is .
Spint

Inspecteer uw spin plant als zijn blad onderzijde zijn gevlekt . Dit, samen met fijne singels op de bladeren , is een teken van spint besmetting. Ze zien eruit als kleine rode puntjes die zijn bijna onzichtbaar voor het blote oog . Mist uw spin plant elke dag , en zet de pot op een schotel of vochtige grind om de luchtvochtigheid te verhogen en te ontmoedigen spint .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1002109401.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.