Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Terrarium Benevel

Een terrarium is een op zichzelf staand ecosysteem , meestal glas , dat een huis voor planten en dieren , zoals kikkers of hagedissen kunnen zijn . Uw terrarium beslaan schema en technieken sterk afhankelijk van wat voor soort levensvormen bestaan ​​in uw terrarium . In de meeste gevallen moet terraria minstens eenmaal beslagen per day.Things je nodig hebt
Mister
Water
ijsblokjes ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Vul de meneer met kraanwater . Voor gevoelige dieren zoals kikkers die water absorberen door hun huid , moet gebotteld water worden gebruikt , omdat het geen chemische stoffen zoals chloor bevatten . Echter , zelfs als uw leidingwater wordt behandeld met chloor en fluoride is het veilig voor de meeste terrariumdieren waaronder hagedissen en gekko's .

Pomp 2 de mister en mist het terrarium , gericht op waardoor druppeltjes water op te bouwen op de zijkanten en planten in het terrarium . Dit zorgt voor dieren in het terrarium zoals gekko's en hagedissen met water te drinken uit . Mist het terrarium zwaar genoeg dat de bodem of substraat op de bodem vochtig , maar niet doorweekt.
3

Mist het terrarium een tot twee keer per dag als het reptielen in, maar een zware beslaan per week is genoeg voor planten alleen - terraria en ongewervelden zoals slakken . Op uitzonderlijk warme dagen , kan beslaan tweemaal per dag worden gedaan en ijsblokjes kunnen worden toegevoegd aan de meneer van de temperatuur van het water naar beneden te brengen en te helpen afkoelen het terrarium , maar ijskoud water mag nooit op de dieren rechtstreeks worden gespoten .
< br >

Heeft Weed Killers Affect Kamerplanten

? Een veel voorkomende misvatting is dat kamerplanten en kuipplanten niet zal worden beïnvloed door onkruidverdelgers omdat de planten niet dezelfde bodem te delen . Echter, herbiciden verplaatsen door de lucht en via de bodem, potentieel drijven op kamerplanten buiten zitten , of minder vaak , op een vensterbank met een open raam . Schade Herbiciden hebben het potentieel om alle planten , met i

Meer dan ooit