Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Indoor Growing >> Content

Hoe om Lucky Bamboo uit een pot een Vaas

Lucky bamboo is de algemene naam voor Dracaena Sanderiana , van de lelie familie . Het is een uitstekende keuze voor binnen gebieden met fel licht , zoals in de buurt van een glazen schuifdeur of zonnig raam . Lucky Bamboo is een aantrekkelijke plant die minimale zorg nodig heeft. Het groeit in de hoogte iets anders dan andere kamerplanten . De stengels stoppen met groeien als je ze snoeien . De stengel propageert spruiten die hoogte van de plant te verhogen . Als u besluit om de spruiten trimmen , of aan de steel in twee stukken gesneden, kunt u lucky bamboo overbrengen van een pot aan een vaas . Het groeit goed in de bodem of het water . Wat je nodig hebt
Vaas
Kleine tuin steentjes
Flessenwater
Spatel
Snoeischaar
Toon meer instructies
1

Place kleine tuin kiezels op de bodem van de vaas en vul het tot de helft met water . Dracaena sanderiana is nadelig gevoelig voor fluoride in leidingwater . Bij het kopen van gebotteld water , het label voor de bron , zoals sommige gebotteld water is niets meer dan kraanwater . Kopen van 2

Verwijder uw lucky bamboo plant uit de pot . Maak de randen van de bodem met een zachte spatel , en kantel de bloempot opzij te schuiven uit de plant. Gebruik uw vingers om voorzichtig te verwijderen bodem van de wortels .

Trim
3 spruiten van de onderkant van de stengel met behulp van scherpe snoeischaar . Dull snoeischaar scheuren vezels van de plant , waardoor bacteriën de wond in te voeren . Snoei tot geen bladeren onder water worden gelaten . Terwijl de stengels groeien goed in het water , zal de bladeren rotten .
4

Snijd de stengel als je een kortere plant. Anders deze stap overslaan. Bij het snijden van de stengel , kiest het gebied net onder de knoop . Het knooppunt ziet eruit als een kleine bult op de stengel . Wortels groeien van het knooppunt van plantaardige stengels , dus wees voorzichtig niet te snijden in het. U kunt knippen de steel recht of schuin , naar gelang uw voorkeur .
5

Breng de stekken aan de vaas . Kies spruiten die twee of meer blad punten hebben , aangezien deze voldoende opgeslagen energie om wortels groeien moet hebben . Een gezonde plant alleen water nodig . Echter, als uw lucky bamboo is in minder dan de ideale staat , voeg dan wortelhormoon volgens aanwijzingen op de verpakking . Schik steentjes aan de spruiten te houden in een rechtopstaande positie .
6

Controleer het waterpeil en voeg meer , indien nodig.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1002026091.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.