Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Indoor Growing >> Content

Advance 400 Watt Ballast Bedrading Help

Advance Technology Solutions produceert licht voorschakelapparaten voor gebruik in hydrocultuur tuinen . Deze lamp voorschakelapparaten genereren licht op verschillende golflengtes zowel zichtbaar als onzichtbaar voor het menselijk oog en , omdat dit, vereisen vaak zoveel macht dat zij rechtstreeks zijn aangesloten op de hoofdschakelaar systeem in plaats van te worden aangesloten op een muur. Dit vereist een aantal draden van verschillende kleuren , die elk een portie een apart doel. Wit

Draden verbinden alle delen van de lamp aan de ballast maar de witte draden zijn de meest essentiële , omdat ze de kracht managers van de 400 - watt ballast . Deze witte draden onder de AC stroomkabel , de nuldraad en ten minste twee stroomdraden gebruikt als grond of aarde draden. Raadpleeg de Advance Tech handleiding voor gedetailleerde instructies over het aansluiten van de white power draden aan het elektriciteitssysteem in het huis. Twee extra witte draden stroom leveren aan de starter en de fitting . Omdat al deze draden kan maximaal tot 400 watt aan stroom, gebruik uiterste voorzichtigheid en de juiste beschermingsmiddelen wanneer een van hen aan te raken .
Blauw

De starter , wanneer geactiveerd , signaleert de ballast te beginnen toevoeren van energie aan de lampfitting. Dit signaal wordt aangedreven door de blanke draad die leidt naar de starter en wordt door een blauwe draad die loopt van de starter naar de ballast gestuurd . Eenmaal geactiveerd , de ballast priemgetallen de lamp , toenemende macht aan het stopcontact langzaam waarmee de lamp tijd om aan verhoogde vermogen geeft . Raadpleeg de Advance Tech handleiding bij het installeren van de starter aan een veilige en correcte installatie te verzekeren .
Rode

De rode draad verbindt ook de starter van de ballast , maar ook wordt aangesloten op de zwarte draad , die zich voedt met de fitting . Deze draad is , zoals de blauwe draad , een deel van het relais dat de hoeveelheid stroom gaande van de ballast naar de lampfitting regelt . Terwijl de rode en blauwe draden niet dragen zo veel last als de witte , zijn ze actief en kan een schok veroorzaken als de veiligheidsvoorschriften niet in acht worden genomen .
Zwarte
< p > Van de rode draad in het stopcontact , is de zwarte draad . Deze draad verbindt de fitting naar het startrelais en activeert wanneer de starter wordt geduwd . Als het signaal wordt verzonden , de white power lijn begint met levering op de aansluiting , waardoor het de lamp branden.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1002026084.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.