Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Indoor Growing >> Content

Het uitdragen van een Frosty Fern Plant

Ondanks zijn naam en varen -achtige uitstraling , de ijzige vareninstallatie ( Selaginella Krausianna Variegatus ) is niet een varen , maar een lid van de Selaginellaceae of spike mos familie. Hoewel het een vaste plant geschikt voor de teelt buiten in de warme klimaten van het Amerikaanse ministerie van Landbouw stoerheidsstreken 11-15 , is het meest geteelde als kamerplant . Deze eenvoudig te kweken plant wordt vermeerderd door stengels stekken of divisies. Wat je nodig hebt
Planting containers
Turf - mos gebaseerde commerciële potgrond
poedermelk wortelhormoon
Doorzichtige plastic
Spray fles
Toon meer instructies
Division < br >
1

Verwijder de ijzige varen uit de verpakking . Als de planten buiten wordt geteeld , graven de plant, zorgvuldig werken om te voorkomen dat schade aan de wortels.

Trek Pagina 2 plant voorzichtig in kleinere delen . Zorg ervoor dat elke sectie heeft ten minste 3-5 gezonde wortels.
3

Plant de divisies in het planten van containers gevuld met een veenmos - gebaseerde commerciële potgrond die is van tevoren bevochtigd . Plaats de containers in gefilterde of gedeeltelijke licht. Houd de grond vochtig .
4

Plant buiten ijzig varens in goed doorlatende grond en gedeeltelijke of volledige schaduw . Water als nodig is om de aarde licht vochtig . Sta niet toe dat de bodem om drassige of kurkdroog geworden .
Houtstekken
5

een beplanting container vullen met vochtige potgrond .
6

Snijd een 2-tegen - 5 -inch steel lengte van het uiteinde van een gezonde ijzige varenplant .
7

Knijp de bladeren van de onderste helft van de steel .
< br > 8

Dompel de bodem 1 centimeter van de stam in poedervorm beworteling hormoon.
9

Plant de kale stam in de vochtige potgrond . Pat de aarde licht rond de stam .
10

de aanplant container met doorzichtige plastic klep . Plaats de steel snijden op een warme plek waar de boor wordt blootgesteld aan indirect zonlicht . Vermijd direct zonlicht, waardoor de steel snijden zal verschroeien .
11

Controleer de potgrond elke dag. Indien het mengsel droog is , opent de zak en een kleine hoeveelheid water of mist in de zak . Houd de grond licht vochtig , maar nooit klef .
12

Kijk voor nieuwe groei te verschijnen , wat aangeeft het snijden is geworteld . Verwijder het plastic , maar blijven de aarde licht vochtig te houden .
13

Frosty varen voordelen van regelmatige bemesting tijdens de lente en de zomer . Voor kamerplanten , gebruik een universele vloeibare meststof kamerplant . Voor outdoor planten , met een droge of vloeibare meststoffen . Altijd van toepassing meststof volgens de op de verpakking etiket aangegeven tarieven.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1002026073.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.