Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Basics >> Content

Eigenschappen van witte wilgenbast

De Witte Wilg ( Salix alba ) is een kleine boom die bekend staat om zijn ranke , sierlijke takken. De lange bladeren zijn wit aan de onderkant , waardoor het een zilverachtige glans . Inheems in Europa , Witte Wilgen nu bloeien de hele noordelijke halfrond . Ze gedijen in natte grond , en kunnen vaak worden gevonden op de oevers van meren en rivieren . In folklore en mythologie , zijn deze water-minnende bomen in verband gebracht met maankrachten . In het oude Griekenland , de wilg was de patroon boom van dichters . Sinds de oudheid , heeft White Willow schors is gebruikt voor zijn helende eigenschappen . De beroemde Griekse arts Hippocrates ( 460-370 BCE ) aanbevolen aan koorts en ontsteking te verminderen . Koorts en ontstekingen Reduction
Met witte wilgenbast thee als alternatief voor aspirine .

Net als in de tijd van Hippocrates , White Willow schors wordt gebruikt om te kunnen koorts en ontstoken weefsel te koelen. Het bevat salacin , een stof die werd gebruikt door chemici in de late 19e eeuw tot het geneesmiddel aspirine te creëren . Witte wilgenbast thee kan worden gebruikt als een natuurlijke kruiden alternatief voor aspirine en andere conventionele koortswerende geneesmiddelen . Hoewel het langer duren om te werken , kunnen de effecten langer dan aspirine tabletten duren.

Witte wilgenbast thee maken , neem 1-2 oz . van het gedroogde kruid. Kook ze in 8 oz . water 10 tot 15 minuten . Verwijder uit hitte en laat het mengsel steile gedurende 30 minuten of meer . Zeef het plantaardig materiaal uit de vloeistof . Drink een kopje thee drie of vier keer per dag .

Het kruid is ook verkrijgbaar in capsule of tinctuur vorm van vele reformwinkels .
Pain Relief
White Willow bark verzacht hoofdpijn.

Een andere eigenschap van witte wilgenbast , alsmede van - salacin afgeleide medicijnen , is verlichting van de pijn . Studies gedocumenteerd door de Universiteit van Maryland Medical Center tonen de effectiviteit van deze botanische stof in de pijn verlichten van hoofdpijn , lage rugpijn en menstruatiepijn . Het verzacht ook de pijn geassocieerd met ontstekingsziekten zoals bursitis en tendinitis , evenals artrose.

Witte wilgenbast kan minder gastro-intestinale problemen dan andere pijnstillers , zoals Aleve veroorzaken . Toch moet dit kruid niet worden gebruikt door mensen met een allergie voor aspirine . Het is ook niet aan te raden voor degenen die anticoagulents , omdat het de neiging om het bloed te verdunnen . Genomen met niet-steroïde anti - inflammatoire geneesmiddelen , kan het maag bloeden verhogen . Het is ook gecontra-indiceerd voor mensen die methotrexaat en fenytoïne . De effecten van White Willow bark op zwangere vrouwen zijn nog niet bekend .
Kanker

wilgenbast is waargenomen om de tumorgroei te remmen en te initiëren apoptose ( geprogrammeerde celdood ) bij patiënten met long-en darmkanker . Ook het aantal abnormale cellen verminderd bij patiënten met leukemie .
Andere genezende eigenschappen

Naast de pijnstillende , ontstekingsremmende en anti - kanker eigenschappen , witte wilgenbast bezit antioxidant , antiseptische en immuniteitsverhogende bevoegdheden . Deze botanische stof biedt niet alleen comfort van de pijn , maar ondersteunt de algehele gezondheid en welzijn.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1002108705.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.