Huis Tuin

Huis Tuin

Epimedium Sagittatum Planten

Epimedium sagittatum , algemeen bekend als Horny Goat Weed , is een rhizomatous vaste plant wijnstok lijken op klimop de grond , volgens The Herbal Resource . Het is afkomstig uit China . De Latijnse naam saggittatum - die voortvloeien uit saggitta of " pijl" - verwijst naar zijn pijlvormige bladeren, die variëren van lichtgroen tot paars van kleur . Deze plant draagt ​​kleine rode , witte , gele en paarse bloemen die wijken voor fruit ei - vorm . In de kruidengeneeskunde , de bladeren zijn het deel van de plant doorgaans gebruikt , zegt Botanical.com . Neem contact op met een arts voordat u dit of een kruidenmiddel . Epimedium Sagittatum voor het verhogen van libido
Epimedium sagittatum verhoogt seksueel verlangen .

Epimedium sagittatum heeft een lange geschiedenis als een kruidenmiddel . De eerste literaire vermelding van het komt uit de 3e eeuw na Christus Chinese farmaceutische tekst , " Shen Nung Pen Tshao Ching " . Hier wordt aangeduid als yin yang huo , of "herb veroorzaken geiten overmatig copuleren ", aldus De Herbal Resource . De eigenschappen van dit kruid werden ontdekt door Chinese geitenhoeders die na grazen op het uitbundige losbandigheid hun geiten ' waargenomen . Epimedium sagittatum werd een traditionele Chinese remedie voor een laag libido bij mannen en vrouwen . Het wordt vaak verkocht op de Aziatische markten als een "Yang tonic ", die warm en euforisch gevoel veroorzaakt in het lichaam , zegt Botanical.com . Praat met uw arts voordat u Epimedium sagittatum .
Epimedium Sagittatum voor erectiestoornissen

Naast het verhogen van lust, Epimedium sagittatum helpt bij het ​​elimineren van erectiestoornissen bij mannen door het verhogen van salpeterzuur oxide in het bloed - van glad spierweefsel en verhogen van het verkeer , volgens The Herbal Resource . Deze natuurlijke remedie biedt een oude oplossing voor een tijdloos en gênant probleem van veel mannen . Het wordt ook genomen door mensen die willen het aantal zaadcellen te versterken , zegt Botanical.com . Daarom moet worden omzeild door paren proberen om zwangerschap te voorkomen . Raadpleeg uw arts voordat u dit kruid.
Ander gebruik van Epimedium Sagittatum

Epimedium sagittatum bevat benzeen , linoleenzuur , oliezuur , palmitinezuur en vitamine E , volgens Botanical.com . En De Herbal Resource zegt dat dit botanische stof verhoogt dopamine en serotonine niveaus . Dit kan het vermogen om euforie leggen . Naast de afrodisiacisch kan Epimedium sagittatum stress, angst en depressie te verlichten . Het wordt traditioneel geassocieerd met stijgende energie-en is gebruikt om vermoeidheid te bestrijden , volgens WebMD . Het wordt ook gebruikt door de beoefenaars van de Traditionele Chinese Geneeskunde gezamenlijk , knie-en rugpijn en artrose , osteoporose en leverziekte onder andere kwalen te verlichten . Epimedium sagittatum ook verlaagt bloedsuikerspiegel , zegt De Herbal Resource . Als u nodig hebt om uw bloedsuikerspiegel te houden moet je dit kruid vermijden. En altijd met uw arts voordat u Epimedium sagittatum .

Hoe om te groeien keukenkruiden Indoors

Verse kruiden zijn een prachtige aanvulling op elk gerecht . Als je in een noordelijke staat wonen , het kweken van kruiden binnenshuis is een geweldige manier om verse kruiden hebben het hele jaar. Kruiden zijn niet alleen ideaal voor het koken , maar worden gewaardeerd als aromaten. Vele soorten kruiden kunnen binnen worden gekweekt , maar zorg ervoor dat de kruiden die groeien het best op basis

Meer dan ooit