Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Basics >> Content

Gebruikt voor Hydrangea Root tinctuur

De Hortensia is een bekende , snel groeiende bloeiende plant die afkomstig is uit Oost-en Zuid -Azië , maar ook Zuid- en Noord-Amerika . Delicate bloemen van de Hydrangea 's worden vaak gebruikt voor de versiering . Echter , de wortel van de houtige steel struik biedt een scala van verschillende traditionele medicinale doeleinden , in het bijzonder wanneer het in tinctuur ( een alcoholisch extract van de plant ) vorm . Urinary Tract

hortensia wortel tinctuur wordt vaak gebruikt in de urinewegen , voor het oplossen van grind en stenen . Hydrangea wortel tinctuur werkt ook aan de formulering van grind deposito te stoppen , terwijl tegelijkertijd verzacht de pijn van het grind reizen door de urineleiders op weg naar de nieren op weg naar de blaas . De tinctuur is van oudsher gebruikt voor de behandeling van het reinigen van de nieren .
Andere traditionele toepassingen

hortensia wortel tinctuur is ook van oudsher gebruikt voor de behandeling van verschillende kwalen , die andere urineproblemen , reuma , jicht , de seksueel overdraagbare aandoening gonorroe , galstenen , blaasontstekingen en artritis omvatten .
Correct gebruik

voor Mijn hortensia wortel tinctuur gebruikt , is het nuttig om tussen 2 en 4 ml , tot drie keer per dag. Zoals met de meeste alternatieve geneesmiddelen kunnen bepaalde bijwerkingen eventueel optreden als gevolg van het nemen van hortensia wortel tinctuur , die uitslag ( wanneer het lokaal aangebracht op de huid) en maagklachten omvatten . In situaties van overmatige hortensia wortel tinctuur energieverbruik, kunnen beklemd gevoel op de borst , duizeligheid of licht in het hoofd optreden .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1002108579.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.