Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Basics >> Content

Hoe te Potpourri maken voor een Vegas Vakantie

Iedereen die heeft gereisd naar Las Vegas brengt een geluksbrenger , draagt ​​hun geluk sokken of trekt een lucky hoed. Winnen van een beetje zakgeld om mee naar huis brengt een glimlach op ieders lippen . Dus wanneer het tijd is om uit het hoofd voor een vakantie naar de woestijn , neem een zakje geluk potpourri aan de kansen te slaan . Net als een spreuk zak of goed mojo zakje, de potpourri tas zit in een binnenzak om een gokker geven veel luck.Things Je
Grote glazen schaal nodig : Houten lepel en Grote kunststof , zelfsluitende zak < br > 1/2 kop gedroogde rozenbottels , gemberwortel , Iers mos , shoestring duivel , steranijs en sinaasappelschillen
1 tl . kaneel Pagina 2 eetl . lis wortel fixatief
3 druppels elk van anijs en oranje essentiële oliën
koperen cent
Cowrie shell
Kleine groene stoffen zak met stropdas
Toon meer instructies
1 gebruik gedroogde bloemen , kruiden en lis wortel om de beste potpourri maken .

gebruik het aanrecht om de ingrediënten van het succes van potpourri combineren . In een grote glazen kom, voeg de gedroogde rozenbottels , gemberwortel , Iers mos , shoestring duivel , steranijs en sinaasappelschillen . Gooi de ingrediënten rond met de houten lepel . Strooi de kaneel en lis wortel , meng deze poeders in de potpourri met de houten lepel . Probeer het poeder blijven de mix , niet op de bodem van de kom .
2

Giet het mengsel potpourri in een grote plastic zak . Plaats de koperen stuiver en kauri schelp in de zak . Voeg de twee essentiële oliën , anijs en oranje , dan zip de zak gesloten is . Schud de zak om de olie , fixeer en bloemen verspreiden totdat de volledige inhoud verschijnen gecoat . Laat de verzegelde zak in een koele , droge plaats en laat de etherische oliën om de bloemen doordringen . Dit kan een dag of twee duren , maar de geur zal de tijd waard.
3

Breng de inhoud van de plastic zak in een groene doek zak met een band rond de nek te houden de potpourri binnen. De kleur groen wordt erkend voor geluk en zal de drager geluk te verbeteren in Las Vegas . Als u de potpourri tas te dragen in uw zak , in een tas of aan een riem om je middel , zal fortuin in de buurt blijven . De geurige kruiden mix zal de gokker van zijn geluk te herinneren . Vergeet niet om de tas te wrijven af en toe voor extra geluk bij het meest nodig . De koperen stuiver en kauri schelp zal fungeren als een lucky talisman voor de gehele reis .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1002108474.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.