Huis Tuin

Huis Tuin

Het belang van de Ierse Moss

Iers mos is een waterplant die groeit langs de kusten in verschillende delen van de wereld . Het is zeer voedzaam en wordt verondersteld om geneeskrachtige en beschermende eigenschappen dragen . Aardrijkskunde

De eetbare zeewier bekend als Iers mos groeit langs de kusten van Ierland en Bretagne . Het kan ook worden gevonden langs de Atlantische kusten van Europa en Canada en in de Verenigde Staten , in de Atlantische Kust staten van Maine naar North Carolina .
Geschiedenis

Iers mos werd veelvuldig gebruikt in Ierland als bron voedsel tijdens de Hongersnood van de Aardappel van de 19e eeuw . Huisvrouwen zou de fabriek koken in de melk , waardoor een dikke pudding die werd geserveerd met room . Iers mos werd gebruikt om veevoer , spullen matrassen en dikker drukinkt . Het was ook bekend als een afrodisiacum .
Gebruikt

Carrageenan is het extract van Iers mos en bevat uitstekende bindende eigenschappen . Het wordt gebruikt in een breed scala van producten, waaronder zuivel, bakken, huidverzorging en hygiëne producten , en zelfs bier . Iers mos wordt ook beschouwd als een kruidenmiddel voor een verscheidenheid van aandoeningen, waaronder bronchitis , diarree en keelpijn .
Waarschuwing

Individuen anticoagulantia moeten een arts raadplegen voordat gebruik van Iers mos , want het heeft bloedverdunnende eigenschappen . Andere interacties zijn onbekend .
Grappig feitje

U kunt proberen om het geluk van de Ieren te vangen door het uitvoeren van Iers mos in tas of zakken of door het plaatsen van een stuk onder een vloerkleed . De overtuiging is dat te doen zal geluk van het individu te vergroten en verzekeren vast inkomen . Er wordt ook gezegd dat het dragen van de plant op trips zal veiligheid en bescherming te bieden .

Tips voor het planten van Mosterdzaad

beschouwd als een onkruid in sommige situaties , kan mosterd worden gekweekt in de eigen tuin en zijn zaden omgevormd tot de pittige gele verspreid dat is een nietje op een barbecue of picknick . Het planten van mosterdzaad vergt weinig voorbereiding van de grond , omdat deze planten groeien waar ze maar genoeg zonlicht krijgen . De zaden zijn groot en gemakkelijk te hanteren en ze zijn gemakkelij

Meer dan ooit