Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Basics >> Content

Herb Window Planter

Venster plantenbakken zijn een eenvoudige en aantrekkelijke manier om kruiden en bloemen groeien . Veel kruiden zijn goed geschikt voor container groeien , en een venster planter maakt het gemakkelijk om te koken met uw favoriete kruiden . Of het nu een planter op uw vensterbank of een raam naar buiten doos, met een zekere know -how en basismaterialen kunt u verse kruiden binnen handbereik . Planters

Terwijl u vele soorten van planters te vinden voor uw kruidentuin , het belangrijkste onderscheid is of de box binnen of buiten zal gaan. Window box bloembakken hangen buiten uw raam en maak een goede keuze als u een smalle vensterbank of wilt rente toe te voegen aan de weergave. Vensterbank planters zitten op de vensterbank en moet worden gebruikt als u ramen afgeschermd of niet gemakkelijk toegang tot een buiten raam doos . Planters komen ook in materialen van kunststof naar aardewerk en hout rieten . Kunststof plantenbakken zullen niet genieten van het water geeft u uw planten en zijn relatief licht, maar niet de beste keuze voor het milieu . Aardewerk kan zwaar zijn voor een raam doos en trekt water uit de buurt van de plant, maar als een indoor dorpel planter kan aantrekkelijk en stevig zijn .
De juiste omstandigheden

Kruiden hebben zonlicht , voedingsstoffen en water, maar niet altijd in dezelfde hoeveelheden . Voor het beste resultaat uit uw raam planter , kies een mix van kruiden die dezelfde of soortgelijke omstandigheden houdt. Uw planter gaat niet goed doen als het geven van een kruid voldoende water middels verdrinking de anderen. In het algemeen , kruiden liever losse grond die een goede afwatering heeft . Eenmaal bevruchten aan het begin van het seizoen en dan stoppen . Te veel kunstmest en uw verse kruiden zal niet veel smaak .
Herb Selection

Sommige kruiden groeien bijzonder goed binnenshuis , zoals bieslook , oregano , peterselie , rozemarijn , basilicum , citroenmelisse en tijm . Zij hebben behoefte aan relatief weinig licht , zodat een venster dat indirect zonlicht krijgt voor enkele uren is prima . Echter , misschien uur direct zonlicht te veel voor deze planten zijn. Bij het planten in een container , overweeg het invasieve karakter van de kruiden . Mint , bijvoorbeeld, zal over de gehele planter nemen voorzover niet .
De juiste mix

Een goede manier om rekening te houden met de verschillende behoeften van uw kruiden en beschermen ze van elkaar is kleiner houders binnen de bak te gebruiken. Sommige planters hebben verdelers die binnen kan worden gemonteerd , die verschillende planten voorziet van verschillende omgevingen . U kunt ook gebruik maken van kleinere potten verscholen in de grote plantenbak , waarmee u kruiden uit te schakelen en breng de tender die binnen wanneer het koud wordt . Hoe dan ook , betrekking hebben op de toppen van de planten met mulch om vocht vast te houden en om het uiterlijk van uw plantenbak verenigen .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1002108359.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.