Huis Tuin

Huis Tuin

Natuurlijke kruiden die melk produceren

Nieuwe moeders willen vaak hun stroom van melk te verhogen wanneer u borstvoeding geeft om ervoor te zorgen hun kinderen krijgen voldoende voedingsstoffen bij elke maaltijd . Bepaalde kruiden worden lactogenic beschouwd , of melk - productie , en sommige vrouwen nemen de natuurlijke supplementen om hun melk bedragen gedurende gehele borstvoeding fase van hun kind consistent te houden . Alfalfa

Volgens de Mobi Motherhood International website , kan alfalfa lactogenic vanwege zijn vermogen om de borsten ' klierweefsel te versterken. Het kruid is veilig zowel tijdens zwangerschap en lactatie te nemen , en verhoogt de gezonde vetgehalte van de melk . Alfalfa verhoogt ook de functie van de hypofyse of de lichamelijke orgaan dat hormonen produceert voor het geven van borstvoeding . Het supplement is antifungale en bevrijdt van het lichaam van de infectie , terwijl het bevorderen van de gezondheid van de lever en de nieren . Moeders alfalfa vanwege de hoge voedingswaarde ook voor kiezen ; het supplement is krachtig in aminozuren , kalium en zink , die ook worden doorgegeven aan de baby .
Fenegriek

Fenegriek is een populair kruid in verband met het produceren van een gezonde doorstroming melk bij zogende moeders. De thee en supplementen hebben een ahornsiroop - achtige geur, waardoor een moeder moedermelk en urine om de geur te dragen. De Breast Feeding.com website waarschuwt tegen het nemen van te veel fenegriek , als het kruid de baby ruikt ahornsiroop en kan maken ; Dit is een van de symptomen van Maple Syrup Urine ziekte , die een zeer ernstige stofwisselingsziekte . Het kruid is ontstaan ​​in Azië en bevat fyto-oestrogeen , dat een licht kalmerend effect voor vrouwen heeft . Naast het stimuleren van de melkstroom , fenegriek capsules of thee kan ook lager bloedsuiker en het vasthouden van water te verminderen .
Gezegende distel

gezegende distel is een kruid gebruikt als een remedie voor pokken in de Middeleeuwen . In de huidige dag , gezegende distel is een kruiden anticonceptiemiddel , evenals een natuurlijke remedie voor het lichaam te ontdoen van de infectie , aldus Borst Feeding.com . De website stelt ook dat er geen studies die bewijzen dat het supplement verhoogt de melkproductie , maar dat gezegende distel is waarschijnlijk veilig voor moeders die borstvoeding geven. Het kruid is nuttig voor het behandelen van ziekten van de lever en maag , en stimuleert maagsappen in de maag te helpen bij de vertering van voedsel . Gezegende distel wordt genomen als een thee , en verhoogt de eetlust bij moeder en baby , die kunnen leiden tot meer melk in de borsten .
Komijn

komijn , het kruid dat geeft warme , hartige smaak aan curry , is ook een natuurlijk supplement dat melkproductie kan stimuleren voor zogende moeders . En , volgens de website Mobi Moederschap, wanneer een moeder neemt komijn en voedt haar baby , kan het kruid spijsvertering van de baby te kalmeren en helpen om koliek te genezen . Het kruid bezit ook kalmerende eigenschappen dat moeder en baby ontspannen tijdens het voeden tijden . Volgens " Moeder Eten , " een boek over lactogenic kruiden en voedingsmiddelen door Hilary Jacobson , moeten zwangere vrouw slechts kleine hoeveelheden van het kruid , en vrouwen die zijn vooral gevoelig voor borst infecties moet het gebruik van komijn beperken. U kunt komijn vinden in de etnische smaakmakers gedeelte van de supermarkt te voegen aan recepten , of bezoek de gezondheid van voedsel op te slaan om het kruid te kopen in capsule vorm .

Oxyuren & Gentiaan Violet

Pinworms , ook wel Enterobius vermicularis , zijn wormen die eieren en luik lag in en rond de anus en de endeldarm , waardoor matige tot ernstige jeuk en ongemak . Gentiaan Violet was historisch de standaard behandeling voor maden . Geschiedenis The Journal of Pediatrics publiceerde een studie mijlpaal in 1955 waaruit bleek dat een rectale zetpil die 0,25 procent gentiaanviolet effectief bij d

Meer dan ooit