Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Basics >> Content

Hoeveel Black Walnut is nodig om te doden Parasieten

? Een kruiden parasiet reinigen is een natuurlijke manier om je lichaam te ontdoen van giftige stoffen die kunnen worden veroorzaakt ziekte. Dr Hulda Clark merkt op dat het nemen van een kruiden- benadering van het elimineren van parasieten is het beste als conventionele medicijnen mogen alleen het lichaam ontdoen van een of twee parasieten , terwijl de patiënt aanzienlijk ziek . Zwarte walnoot is een van de meest effectieve kruidengeneesmiddelen voor parasiet te verwijderen , maar doseringen zal variëren afhankelijk , op individuele behoeften . Algemeen Dosering richtlijnen

Volgens Web MD , zal het exacte bedrag van de zwarte walnoot die een individu moet nemen variëren , afhankelijk van wat het supplement wordt gebruikt voor , evenals de leeftijd van het individu , de algemene gezondheid en eventuele reeds bestaande voorwaarden . Het beste is om een arts te raadplegen , voordat u zwarte walnoot , om ervoor te zorgen dat de kruiden supplement niet zal bemoeien met elke conventionele medicijnen die u momenteel neemt . Als je met zwarte walnoot om parasieten uit het lichaam te spoelen , zal de dosering hangt af van hoe lang u al te maken met dit gezondheidsprobleem en hoeveel schade de parasieten al hebben gedaan .
Natuurgeneeskundige dosering Richtlijnen

Dr Hulda Clark , die een kruiden parasitaire reinigen dat zwarte walnoot , alsem en kruidnagel bevat heeft ontwikkeld , beveelt het nemen van 2 theelepels van de tinctuur , gemengd met water , een keer per week voor een jaar . Deze dosering dient als een beschermende maatregel om het lichaam vrij van parasieten die vaak worden doorgegeven door contact met familieleden en huisdieren houden . Dr Clark beveelt ook aan dat goede vrienden en familie mee te nemen zwarte walnoot in dezelfde dosering te voorkomen dat opnieuw infecteren het individu. Voor degenen die zwaar zijn besmet met parasieten , Dr Clark's voorgestelde dosering is 2 theelepels zwarte walnoot tinctuur elk uur gedurende vijf uur . Deze methode moet worden gevolgd de volgende dag ook tot de persoon voelt zich goed genoeg om het supplement wekelijkse nemen .
Symptomen

Als u denkt dat uw gezondheid heeft aangetast door parasieten , is het belangrijk om aandacht te besteden aan uw symptomen . Dit kan u helpen te bepalen hoeveel zwarte walnoot dagelijks in te nemen . Maagpijn en indigestie , samen met netelroos , huiduitslag en extreme vermoeidheid , kan het gevolg zijn van een parasitaire besmetting zijn. De natuurlijke weg website stelt ook vast dat individuen geplaagd door parasieten kan gaan verscheidene voedselallergie ontwikkelen tegelijkertijd , evenals anemie en verhoogde gevoeligheid voor virussen en infecties .
Extra voordelen

Naast het doorspoelen van het lichaam van parasitaire gifstoffen die kan komen van contact met anderen , ongekookt vlees of vrije radicalen , zwarte walnoot kan ook gebruikt worden als gorgeldrank om de adem te verfrissen en te verdrijven bacteriën uit de mond . De toeslag kan een effectieve behandeling voor leukemie , hoewel , volgens Web MD , is meer bewijs nodig is om deze bewering te staven . Zwarte walnoot kan ook hulp aan mensen die lijden aan acne en eczeem en verwijder de bacteriën uit het lichaam die voetschimmel veroorzaakt , volgens de Herbal Supplement Resource website .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1002025831.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.