Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Basics >> Content

Hoe Pick Sweet Juniper

Sweet jeneverbes is een bes vinden op de groenblijvende struik en bomen. De bessen rijpen na rijping voor twee of drie jaar . Gedurende deze tijd , de bessen zich van een groene kern bedekt met een witte film genaamd bloei, een blauw- paarse bessen met een zeer sterke geur en smaak . De bessen worden gebruikt om gin , een populaire alcoholische drank te maken. Ze worden ook gebruikt om de smaak Europese gerechten , om vlees en groenten augurk , en als een kruidenmiddel . Wat je
doek of doek zak groter genoeg Noodzaak om de bessen te houden
Basket ( in plaats van de zak , indien gewenst ) op Screen of vlakke ondergrond
katoen of linnen doek
< br > Toon meer instructies
1

Pick jeneverbessen op het juiste moment . Jeneverbessen zijn best geplukt aan het einde van de zomer, wanneer ze rijp zijn , als de bessen zijn op hun hoogtepunt in deze tijd van het jaar . Kopen van 2

Kijk voor rijp jeneverbesstruiken . Ze zijn te vinden in Europa en Noord-Amerika in droge , rotsachtige bodem en zonnige klimaten . Kijk voor de bessen genesteld tussen groene gebladerte , met zilverachtig , grijs of blauw tinten .

Locate 3 de bessen op de boom of struik . Dit zijn blauw- paarse bessen die weinig of geen bloei coating op hen hebben . Pak het bessen en trek ze voorzichtig uit de jeneverbes .
4

Plaats de bessen voorzichtig in de zak of mand , om te voorkomen dat de bessen barst of blauwe plekken .
5 < p > Leg de geplukte bessen op een scherm of plat oppervlak dat is bedekt met een katoenen of linnen doek. Plaats de bessen op een scherm of vlakke ondergrond in de zon om de bessen voor gebruik drogen. Laat ze drogen totdat de bessen niet meer vochtig .
6

Bewaar de bessen in een goed afgesloten container. Plaats de container op een droge plaats bij kamertemperatuur .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1002025809.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.