Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> kweken van groenten >> Content

Hoe te Radijs plant met behulp van gist

Radijs zijn een favoriet salade groente in veel huizen, vooral als je staat te popelen voor snelle resultaten in de tuin . Radijs ontkiemen en groeien snel en zijn klaar voor gebruik als de wortels zijn minder dan 1 inch in diameter. Net als veel andere groenten , zal uw radijzen profiteren van regelmatig bemesten . Echter, als je het kweken van groenten biologisch , kunt u de voorkeur aan een gist geactiveerd compost thee te brouwen in plaats van commercieel bereide meststoffen. Door het toevoegen van gist aan de compost thee , zijn nuttige bacteriën en schimmels aangemoedigd om te groeien , het verbeteren van uw tuin soil.Things je nodig hebt
Uitstromer
Plastic buis
Aquarium pomp
5 - liter emmer < br > Kleine netto waszak
8 kopjes compost
Maatbeker
1 kopje warm water
pot met deksel
1 eetl . gist Pagina 2 eetl . melasse
Schop
Muls Heb Rake
Pollepel
Gieter
Toon meer instructies Heb Make Compost Tea
1

Bevestig de plastic slang aan op de luchtsteen en het aquarium pomp . Plaats de luchtsteen in de bodem van een 5 - liter emmer en de pomp op een plank of tafel in de buurt. Kopen van 2

Giet 8 kopjes compost in een netto waszak . Plaats de zak in de emmer en bind de waszak touwtje aan het handvat zodat de tas hangt langs de zijkant van de bak . Bedek de luchtsteen . Voeg 4 liter water .

Steek 3 het aquarium pomp in een aardlekschakelaar beveiligd stopcontact en zet hem aan .
4

Giet 1 kopje warm water in een pot . Voeg 1 el . gist en 2 el . melasse . Doe de deksel op de pot en schud voorzichtig om de gist op te lossen . Giet het mengsel in de compost thee .
5

Laat de compost thee aan de leeftijd 48 tot 72 uur voor gebruik.
Plant Radijs Zaden
6

Graaf de tuin bed met een schop , het verwijderen van alle gras , rotsen en onkruid . Spreid een 2 -inch laag compost over de tuin en graven inch
7

Hark de tuin bed in lange , ingeterpte rijen. Teken een 1 -inch - diepe greppel langs de bovenkant van elke rij met de schop .
8

Sprinkle radijs zaadjes in de geul en dek af met 1/4 inch van de bodem . Spreid een 3 -inch laag mulch op de tuin ; echter , hebben geen betrekking op de radijs zaden. Mulch onderdrukt onkruidgroei en helpt de bodem water vast te houden .
9

Pollepel 1 kopje - gist geactiveerd compost thee in een gieter. Water toe te voegen aan de kan vullen en verdun de compost thee . Water de radijs zaden grondig met de verdunde compost thee direct na het planten.
10

Houd de grond vochtig met water tot de radijsjes ontkiemen, meestal 6 tot 10 dagen . Bemesten met gist geactiveerd compost thee om de 2 weken door het groeiseizoen .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-vegetables/1002107871.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.