Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te groeien Bok Spinazie

Spinazie , sla, kool en andere bladgroenten zijn cool - weer gewassen en het beste doen in de koele , vochtige temperaturen van de vroege lente en de herfst. Sommige Brassica gewassen , zoals paksoi spinazie , kunnen uitgroeien tot de zomer met een zorgvuldige overwegingen. Plant paksoi zaden of zaailingen vroeg in het seizoen voor knapperige , smakelijke harvests.Things U zult Organic compost
Tuin vork
nodig
Fertilizer
Mulch
Toon meer instructies

1

Plant paksoi zaden of zaailingen in de buitentuin bij nachtelijke temperaturen te bereiken 50-55 graden C. de jonge planten moeten koele start, maar lijden in vorst of langdurige temperaturen lager dan 50 graden Celsius
Pagina 2

Kies een tuin site met gedeeltelijke of gefilterde zon , een goede luchtcirculatie en drainage voor de lente aanplant. Gecontroleerde zon houdt temperaturen koeler en voorkomt dat de paksoi uit builen en gaat zaad . Deze groente rot en faalt in elk stilstaand water .

Bereid
3 de grond voor het planten . Draai de bovenste 10 centimeter van de natuurlijke bodem en voeg 4 tot 5 centimeter van de rijke organische compost op te warmen en voeden de bodem . Paksoi doet het het beste met kruimelig , quick - aftappen en voedzame bodem , en bloeit met een hoog organisch gehalte . Voeg 5-10-10 kunstmest per instructies van de fabrikant voor meer startpunt voeding.
4

Plant paksoi zaden 1/4 tot 1/2 inch diep, een centimeter uit elkaar in de rij . Verlaat 18-30 centimeter tussen de rijen .
5

Water de paksoi met 2 centimeter water per week , en leg 1-2 centimeter van organische mulch over de bodem om vocht en temperatuur te handhaven . Mulch beperkt ook onkruidgroei voor eenvoudiger onderhoud.

Dunne 6 de planten tot en met 6 tot 12 centimeter uit elkaar in de rij toen ze ontkiemen . Onderhouden 6 -inch spacing als je bedoelt om sommige of alle van de planten als de baby paksoi oogsten.
7

Harvest paksoi bij 30 tot 50 dagen , voordat het warme weer sets inch Snijd de paksoi aan de basis voor de oogst.

De kieming van Corno di Toro Rosso Peppers

Hier in de Verenigde Staten , maken we gebruik van de termen zoete pepers en paprika door elkaar, maar in werkelijkheid niet alle paprikas hebben de klassieke klokvorm . Veel erfstuk variëteiten, zoals de Italiaanse Corno di Toro Rosso peper , zijn lang en dun. Deze ongewoon pepers zijn heerlijk vers , gegrild of gevuld . Corno di Toro Giallo is een identieke peper die geel in plaats van diepe rod

Meer dan ooit