Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Tulpen >> Content

Hoe te Tulpen in Zuid-Californië Grow

Als u woont in Zuid-Californië en u ooit hebt geprobeerd groeiende tulpen , dan weet je hoe frustrerend het kan zijn. Maar als je wat onderzoek doen en je een milde westen ras hebt gekozen, dan kunt u genieten van een aantal mooie tulp bloei door lente. Tulpen in Zuid-Californië hebben hun eigen instructies voor het kweken , maar het begint met het kiezen van de juiste soorten tulpen . Volg deze stappen om de pracht van een Zuid-Californië tulp tuin genieten . Wat je
Warm - klimaat tulpenbollen nodig
Low - stikstofkunstmest
Organische stof
Toon meer instructies
1

kopen tulpenbollen die 1 -1 /2 inch in diameter . De tulpen moeten worden geëtiketteerd en vooraf geselecteerd voor het Zuid-Californië . Koop de tulpen tussen september en december . De beste soorten tulpen zijn Avignon , Blue Jay , Fiesta en Apeldoorn Elite . Kopen van 2

Bevries de tulpenbollen 6 weken voor het planten van hen. Houd ze uit de buurt van alle fruit, vooral appels. Bevroren bollen produceren de mooiste bloemen. Het bevriezen van de bollen zorgt ervoor dat ze niet ontkiemen voor het planten.
3

Blend een low- stikstofmeststof in uw bodem , een pond 10-10-10 voor elke 100 vierkante meter . Zorg ervoor dat de bodem is rijk aan voedingsstoffen door ook mengen in organisch materiaal. De grond moet goed worden afgevoerd .
4

Als u tulpen aan het einde van maart , planten Angelique of Apricot Beauty . Darwin Hybriden en Triumph groeien het best in april , en voor nog betere resultaten , planten franjes en Parrot te bloeien in mei.
5

Begraaf de tulpenbollen 5 centimeter onder de grond . De tips moeten steken vanaf de oppervlakte als het planten van de bollen in potten . Waterput na het planten. Water hen minder vaak tot bladeren vormen , en vervolgens met water vaak weer .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-tulips/1002025585.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.