Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> De teelt van tomaten >> Content

De Beste Tomaat Trellis

Hoewel tomaten kan worden overgelaten om te groeien op de grond , zullen ze gezonder fruit , krachtiger wijnstokken produceren en nemen minder tuinruimte indien daarvan op een latwerk of kooi . Welbepaalde types hebben compacte groei en reageren goed op kooien . De meeste commerciële kooien zijn te licht om het kruipend wijnstokken van onbepaalde rassen te houden . Hekjes of zelfgemaakte kooien werken het beste voor deze typen . Verkopen Simple Trellises

Voor een eenvoudige, goedkope latwerk , pond metalen of houten palen ten minste 1 inch in diameter en 5 meter hoog in de bodem. Ruimte de berichten 4 meter uit elkaar . Strek een lengte van kippengaas met 2 - inch gaten tussen de staken en zet het stevig vast met nietjes of plastic banden . Aan het einde van het seizoen , kan deze trellis uit de grond worden verwijderd en opgeslagen in een loods of links in de tuin . Berichten gebruikt voor landelijke hekwerken zijn ideaal - stevig, maar toch goedkoop
Planting

Maak de berichten in het midden van de tomaat patch . . Plant tomaten in het late voorjaar na de laatste vorst , tussenruimte afwisselend aan weerszijden van het traliewerk , 18 tot 24 cm uit elkaar . Deze methode stelt u in staat om meer tomaten groeien in minder ruimte . Naarmate de planten groeien , das het belangrijkste stam naar de latwerk met stroken stof of oude nylon sokken . Gebruik geen krassend touw , die de planten kunnen beschadigen. Knijpen sukkels , die de kleine blaadjes zijn en stengels die groeien tussen de belangrijkste stam en de sterke zijtakken . Voor opvolging aanplant , zaaien erwtenzaden langs het hek in het vroege voorjaar . De erwten zal klaar om te oogsten zijn wanneer het tijd is om de tomaten te planten , zodat u twee gewassen te krijgen van de ene tuin ruimte .
Homemade Cages

Probeer een paar verschillende teeltmethoden voor tomaten en je zult snel ontdekken de methode die het beste werkt voor jou . Sommige tuinders de voorkeur aan het spel elke tomatenplant aan een paal geplant naast de tomatenplant . Deze methode is goedkoop en slaat snel weg in de herfst. Maak kooien door het buigen en het veiligstellen van cement wapeningsmat in een ring . Deze kooien zijn duurzaam en langdurig , maar ze kosten meer te maken en nemen veel ruimte in de tuin . Ze zijn ook lastig te slaan .
Commerciële kwekers

Commerciële kwekers gebruiken een latwerk methode voor het beheren van tomaten , maar in plaats van draad , ze touw touw tussen de palen . Vroeg in het voorjaar , telers installeren een stuk touw 12 centimeter van de grond . Ze hebben niet de planten te binden aan het touw , maar de planten alleen rusten op. Naarmate de planten groeien , de kwekers installeer extra lengtes touw hoger op de berichten . Deze methode zorgt voor een snelle, goedkope oplossing wanneer groeit veel tomatenplanten.

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-tomatoes/1002133373.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.