Huis Tuin

Huis Tuin

Hoeveel Lime Do Tomatoes Need

?

Tomaat tuinen moeten meestal vóór het planten worden gekalkt . Kalk verhoogt de pH in de bodem tomaat groei. De hoeveelheid kalk die je nodig hebt om toe te passen , hangt af van uw bestaande pH van de bodem . Het is belangrijk tuinders de juiste hoeveelheid kalk om te voorkomen waardoor de bodem te alkalisch hun tomatenteelt .
Tomato pH

Tomaten hebben een pH-waarde tussen 6,0 en 7,0 . Om de pH van uw bestaande bodem te testen , gebruik dan een thuis test kit uit een tuincentrum . Graaf een 6-inch gat in de voorgestelde planten gebied . Verzamel grond uit de bodem van het gat . Zorg ervoor dat je uit puin en andere vegetatie . Volg de richtingen volgens de pH testkit . U kunt ook een grondmonster naar uw provincie extensie service voor een uitgebreide analyse . Een pH-waarde onder 6,0 betekent dat de bodem moet worden gekalkt .
Hoeveel Lime

Verspreid £ 5 . kalk per 100 vierkante meter voor de pH van de bodem varieert tussen 5,6 en 6,0 . Solliciteer £ 10 . kalk per 100 vierkante meter voor pH varieert tussen 5,0 en 5,5 . Break-up van de toepassing in de helft tot £ 5 van toepassing . in het voorjaar en de andere helft in de herfst. Bodems die een pH beneden 4,9 moet worden gekalkte 20 pond. van kalksteen gemaakt in vier toepassingen gedurende het hele jaar .
Hoe toe te passen

Breng dolomiet kalksteen als de grond niet bevroren is . Bij het aanbrengen van kalk om een ​​nieuwe tuin , werken de kalksteen in de eerste 6 centimeter van de bovengrond . Voor bestaande tomatenteelt , kan kalk worden aangebracht rond de planten en gedrenkt in . U kunt ook kalksteen verspreiden vlak voor een regen . Afzien van de toepassing kalksteen tijdens de hitte van de zomer , omdat het kan verbranden uw tomatenplanten . Vermijd ook kalken - water gestresste planten .
Problemen

Yellowing tomatenplanten geven dat uw tuingrond moet ofwel kalk of zwavel . PH van de bodem bereiken die buiten voorkeurstraject de tomatenplant zijn te voorkomen dat de plant uit het absorberen van belangrijke voedingsstoffen zoals ijzer . Het resultaat is een aandoening genaamd chlorose . Chlorose treedt op wanneer de plant niet voldoende voedingsstoffen kan opnemen om chlorofyl te produceren . Tuinders kunnen ook een algemene daling van de gezondheid of een verminderde opbrengst van hun tomaten. Het testen van de pH vroeg vóór het planten en kalken van de bodem of het toevoegen van zwavel om alkalische bodem voorkomt chlorose .

Hoe Tomaat Enten Halsbanden Werk

? Tomatenplant ( Lycopersicon esculentum ) buis enten met een buis of kraag is vervangen door het enten met een plastic clip . Eenvoudige enten buizen of kragen waren net groot genoeg om te passen over de onderstam , dat is het transplantaat onderste deel en biedt wortels , en de ent, dat is de graft top gedeelte en groeit takken en tomaat fruit . De functie van buizen of kragen en clips is hetzel

Meer dan ooit