Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe gebruik Steer Mest voor Tomatoes

Gecomposteerd steer mest voegt voedingsstoffen en humus van ontbinding. Meststoffen worden aangeduid met drie cijfers, NPK . Deze staan ​​voor stikstof , fosfor en kalium verhoudingen in het materiaal . Steer mest minder stikstof dan de andere elementen . Stikstof bevordert vegetatie en de andere elementen te stimuleren wortels, stengels en vruchtvorming , sturen mest is gunstig voor de tomatenteelt . Mest voegt losse zaak aan de bodem om voeding te bevorderen . Het helpt vocht vasthouden en maakt tomatenplanten bereikt de voedingsstoffen in de bodem . De voedingswaarde van ossen mest varieert met dieet van het dier . De typische stikstof ( N ) , fosfor ( P) , kalium ( K) inhoud van steer mest .05-1-4 .
Wat je nodig hebt
Shovel
Instructions
1

Compost of leeftijd steer mest voor zes maanden. Wees er zeker van de composthoop 150 graden Fahrenheit te verminderen het doorgeven van eventuele ziekteverwekkers bereikt .
2

Spread verse mest op de tuin in de herfst en zet hem onder in het voorjaar . Anders wordt verse mest planten verbranden met zijn hoge ammoniak en nitraatgehalte .
3

Lay 2 centimeter van gecomposteerd of ouder steer mest over je tomaat bed en werken in de top 12 centimeter .
4

Breng 12/04 pond. gecomposteerd steer mest per plant . Het werk het in de grond met een schop .

Tomaat Plant behandeling voor de ziekte en Insecten

Tomaten , met hun dikke rode buitenkant en sappige textuur , bieden een iconische zomer traktatie voor veel Amerikanen met een huis tuin . De teelt van tomaten vereist huistuinlieden tot een begrip van de schimmelziekten , bacteriële ziekten en plagen die problemen voor tomaten veroorzaken ontwikkelen. Indien onbehandeld , deze problemen leiden tot een slechte gewasopbrengst , misvormde vruchten e

Meer dan ooit