Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> De teelt van tomaten >> Content

Hoe te Tomaten ontkiemen in een Baggy

Wanneer u klaar bent om tomaten te telen zijn , ontkiemen ze zes tot acht weken voor de vorst eindigt . Tomaten nodig bodem om te ontkiemen en de gekiemde zaden niet goed transplanteren totdat zij zijn gevestigd in de bodem. Tomaat trays zijn meestal geplaatst in een plastic zak om water vocht vast te houden . In plaats van het verwijderen van de tomaat zaailingen uit de zak , kan je een tas om te ontkiemen en te groeien de zaailingen wijzigen totdat ze klaar zijn om buiten te transplanteren . Wat je
- Seed starten bodem nodig
1 - liter doorzichtige plastic opbergtas
Plastic lade
Twist stropdas
tandenstoker of een mes
Toon meer instructies

1

Pour- zaad beginnen bodem in een grote plastic zak om het half te vullen . Leg de zak op een plastic bakje , zodat het rechtop staat . Het kan nodig zijn om de bodem af te verpakken in de bodem van de zak om het rechtop zetten . Kopen van 2

Plaats twee tomatenzaad 1/4-inch diep in de potgrond . Mist de bodem met water om het te temperen .
3

Sluit de groeiende zak dicht met een draai - band met het vocht vast te houden .

Plaats
4 de groeiende zak in een warme omgeving . Water de bodem zodat het vochtig blijft . De tomaat zaden zullen ontkiemen binnen 14 dagen .
5

Open de baggy zodra de tomaat zaden ontkiemen . Poke 4-5 kleine gaatjes in de bodem van de zak met een tandenstoker of een mes om het overtollige water te lozen .
6

Rol de bovenkant van de zak naar beneden naar de bodem lijn naar de lucht circuleren laten over de top . Zet de zak in een warme en zonnige locatie . De tomaat zaailingen moeten zes tot acht uur zonlicht per dag .
7

Water de tomatenzaailingen wanneer de top 1 centimeter van de grond droog aanvoelt . Laat nooit de bodem volledig laten drogen . Water altijd de grond totdat het riool van de bodem van de tas , en het stilstaand water in de plastic bak te verwijderen .
8

Dun de zaailingen om een tomatenplant per zak bij het bereiken van 4 centimeter lang . Gooi de zwakste tomatenzaailing .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-tomatoes/1002025320.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.