Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> De teelt van tomaten >> Content

Hoe te Tomaten Raise in Houston , Texas

tomatenplanten ( Lycopersicon esculentum ) bevolken huis tuin en patio potten het hele land. De aanblik en geur van eigen bodem tomatenvruchten signaal zomer voor veel tuinders . Houston , Texas , tuinders zijn goed gediend om een sprong op het planten krijgen om ervoor te zorgen dat ze krijgen de tomaten oogst ze willen door midzomer . Aanpassen aanplant methoden en schema's voor temperaturen van Houston, vochtigheid en regenval geeft hen het meeste uit van de - tomaat groeiseizoen . Wat je nodig hebt
Schop of troffel
Meetlint
Muls
Watering apparaat
Blikje ( optioneel ) op de draad kooien
eetlepel
Granular 8-8 - 8 of korrelvormige meststoffen 10-10-10
Toon meer instructies
1

Bereid uw tomatenplanten planten zo vroeg als je kunt in het voorjaar . De gemiddelde datum van Houston's laatste vorst valt aan het einde van februari . Hoe eerder u plant uw tomatenplanten , hoe meer tijd je hebt om hun vruchten te oogsten. De planten waarschijnlijk stopt de productie van fruit in het begin van juli , omdat dan de nachtelijke temperaturen en de luchtvochtigheid te hoog wordt voor de bestuiving . Kopen van 2

Plant grote tomatenplanten 36 centimeter uit elkaar , en begraaf de onderste twee derde van elke plant onder de grond. Gedeelte stengel elke plant in de bodem zal veel wortels ontwikkelen en bijdragen aan de versterking van de plant. Grote planten zijn minder getroffen dan kleine planten door het koele weer Houston ervaringen in het vroege voorjaar , en ze sneller dan kleine planten als het weer warmer wordt groeien . De 3-meter afstand laat volwassen planten voldoende luchtcirculatie , wat vooral belangrijk is in de hoge vochtigheid van een Houston zomer . Ziekte is meer waarschijnlijk te etteren in de zware , vochtige lucht die niet goed circuleren .

Leg 3 een 3-inch - diepe laag mulch op de grond rond uw tomatenplanten , maar houden de mulch een paar centimeter van de stengels . Temperatuur mulch gematigden bodem , conserveert bodemvocht en voorkomt de groei van onkruid . Mulch houdt ook grond uit spatten op bladeren als het regent ; bespatte bodem kan verspreiden bodemziekten . Lente onweer met regen komen vaak in Houston .
4

Breng ongeveer 1 centimeter van het water aan de bodem direct na het planten en mulchen . Zorg ervoor dat de planten krijgen ten minste 1 centimeter water per week . Overwegen het plaatsen van een leeg blikje in de buurt van de planten aan de hoeveelheid neerslag de planten krijgen per week te meten, zodat je weet hoeveel ze irrigeren. Omdat Houston ervaart meestal een duidelijke toename van de regen in juni , ervoor zorgen dat u niet eindigen met natte grond door irrigatie te veel .
5

Ondersteun elke tomatenplant door het instellen van een kooi omheen. De draad kooien gaten moet groot genoeg zijn voor u om te bereiken en pak tomaat vruchten hebben .
6

Bemesten elke tomatenplant met 2-3 eetlepels van een korrelig , 8-8-8 of korrelig , 10-10-10 meststof wanneer de plant zet fruit . Strooi de meststof rond elke plant 4-6 centimeter van stengel van de plant , en werken de gestrooid meststof op het bovenste 1-3 cm van de bodem . Als de meststof wordt binnen 4 tot 6 centimeter van de stengel van een tomatenplant , kan het bij de plant te verbranden. Water de bodem grondig met 1 centimeter water onmiddellijk na de bemesting . Herhaal de bemesting elke maand.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-tomatoes/1002025241.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.