Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Zonnebloemen >> Content

Wat is Zonnebloemolie Gemaakt van

?

Zonnebloemen ( Helianthus annuus ) zijn hitte en droogte tolerant bloemen met daisy -achtige koppen . De zonnebloem produceert een hoofd van zaden op zijn volwassenheid die vogels en eekhoorns genieten consumeren . De zaden worden ook verpakt en geconsumeerd door mensen , en gemaakt in zonnebloemolie die kunnen worden gebruikt voor het koken .
Kenmerken

zonnebloemolie wordt gemaakt van zonnebloemzaden . Tot 50 gewichtspercentage zonnebloemzaad is olie die wordt gewonnen bij het ​​zaad geplet . Zonnebloempitten worden gemaakt in bakolie, evenals andere producten, zoals margarine en zeep .
Types

De drie types van zonnebloemzaad oliën zijn NuSun , linolzuur en een hoog oliezuur zonnebloemolie . Zonnebloemolie is licht en bevat zowel enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten . Naast het uitvoeren evenals een frituurolie , zonnebloemolie is laag in verzadigd vet en rijk aan vitamine E.
Types
Zwarte zonnebloempitten < p > Volgens de almanak website The Old Farmer's , zonnebloemen dat kleine zwarte zaden produceren zijn de aangewezen soorten voor het maken van olie. De kleine zaden worden ook gemaakt in margarine en cosmetica en kunnen worden toegevoegd aan diervoeder . Deze types van zonnebloempitten komen van dezelfde zonnebloem variëteiten die de meeste vogels aan te trekken .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-sunflowers/1002133083.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.