Huis Tuin

Huis Tuin

Aardbei rassen met Pink Flowers

Aardbeien zijn een rode vrucht vol met kleine zaden en een uitbarsting van smaak . De meeste aardbei rassen hebben witte bloemen tijdens gedeelten van het groeiseizoen . Een van de weinige variëteiten van aardbeien , dat is zeker roze bloemen hebben, is de wilde aardbei Fragaria Pink Panda Frei . Twee andere soorten van wilde aardbeien staan ​​bekend om lichte pastel roze bloemen op de gelegenheid hebben .
Wilde Aardbei ( Fragaria Frei )

De meest voorkomende aardbeiras met roze bloemen is de wilde aardbei ( Fragaria frei ) . Dit wilde vruchtdragende bloem is ook bekend als de Pink Panda vanwege de pastel roze bloemen . Volgens The Plant Press , zijn deze wilde aardbeiplanten meest typisch gezien als een bodembedekker met toothy edged aardbei bladeren . Dit wilde aardbei variëteit groeit als een wijnstok , verspreiden zich over de grond met een lange , ondiepe wortels . Volgens The Plant Press , de kleurrijke roze bloemen hebben een ronde vorm . Deze verscheidenheid van wilde aardbeien groeit het best in licht beschaduwde gebieden waar bodembedekkers gedijt meestal . Deze aardbei is bijna smaakloos.
Wilde Aardbei ( Fragaria Virginiana )

Een ander wilde aardbei variëteit ( Fragaria virginiana ) heeft kleine , witte bloemen die nemen op een lichte roze tint . Volgens de website van Wild Man Steve Brill , de Fragaria virginiana aardbei heeft individuele bloemstelen dat de rode vruchten te produceren. Het is ook bekend kleiner dan de commerciële aardbei zijn . Volgens de Lady Bird Johnson Wildflower Center , de aardbei bloem rijpt in het voorjaar en groeit tot 1 cm in diameter. De Lady Bird Johnson Wildflower Center staat ook dat de Fragaria virginiana is een grond- knuffelen plant met harige bladeren die stijgt stijgen van een vezelig , vaste plant wortelgestel . Deze aardbei variëteit is te vinden in open velden en staat bekend om de zoetste smaak gebrachte wilde aardbei produceren .
Bosaardbei ( Fragaria Vesca )

Het hout aardbei ( Fragaria vesca ) is bekend dat het wit en enkele minimale licht - roze bloemen hebben . Volgens de Lady Bird Johnson Wildflower Center , is deze aardbei plant het vaakst aangetroffen in Californië en heeft de bijnaam de aardbei Californië. Het wordt ook beschouwd als een deel van de roos ( Rosaceae ) familie. Door deze aardbeiras 's rose - achtige kwaliteiten , kan het kleine stekelige stengels. De Bosaardbei aardbei ontbeert de aantrekkelijke smaak van een commerciële aardbei.

Hoe te Strawberries winterklaar

winterklaar aardbeien is een essentieel beheer van de praktijk dat deze planten de bescherming die ze nodig hebben om in leven te blijven door middel van koud weer geeft . Aardbeien ontwikkelen van nieuwe bloemknoppen in de herfst ; Als u niet aan deze pas gevormde knoppen van koud weer isoleren met een dikke laag mulch , zou de daaruit voortvloeiende schade ertoe leiden dat u uw volgende seizoen

Meer dan ooit