Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Water Strawberries

Een aardbei patch vereist regelmatig onderhoud om productief te blijven . Correct irrigatiepraktijken zorgen de planten produceren zoveel bessen mogelijk . Under- bewaterd planten last van verwelkingsziekte , en ze ook bloemen en fruit slecht . Vruchten zijn vaak klein , en ze hoeven niet volledig te ontwikkelen hun aroma als de planten last van waterstress op elk punt in het zomerseizoen . Goede aardbei irrigatiepraktijken beginnen bij de aanplant en blijven gedurende het hele groeiseizoen .
Wat je nodig hebt
Kunstmest
Muls
Instructions
1

Los 2 el. 10-10-10 oplosbare meststof in een liter water . Water pas geplante aardbeien met de 1 kopje van de oplossing per plant , direct na het planten . Deze starter meststof water stimuleert de wortels om te groeien en snel vast te stellen in het bed .
2

Een dun 1- tot 2 - inch laag mulch op de top van de bodem en onder de aardbei blad. Stro en boomschors werkt goed , maar hebben geen betrekking op de planten met het materiaal . Mulch voorkomt dat de bodem te snel droogt uit .
3

Water het bed eenmaal per week , wanneer de planten groeien in de lente en de zomer . Zorg voor ongeveer 1 centimeter water op het bed . Een centimeter van water bevochtigt de top 6 tot 8 centimeter van de grond.
4

Controleer bodemvocht elke drie tot vier dagen bij warm en droog weer. Water vaker als de top 1 tot 2 centimeter van de grond begint te droog aanvoelen , maar niet meer dan een centimeter van water in een enkele irrigatie leveren . Drassige bodem veroorzaakt aardbei wortels rotten .

Hoe te planten Ozark Beauty Strawberries

Het planten van Ozark Beauty aardbeien in uw huis tuin vindt u twee oogsten per jaar in plaats van één te geven , zodat u de zoete vruchten langer genieten . Ozark Beauty aardbeien zijn een everbearing aardbei die een gewas in juni en opnieuw in de vroege herfst produceert . Everbearing aardbeien zijn een goede koude weer plant, maar ze hebben de warmte niet goed verdragen . Wat je nodig hebt Tr

Meer dan ooit