Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Aardbeien >> Content

Hoe de zorg voor een Fragoo Strawberry

Aardbeien zijn helder , kleurrijk vining planten in tuinen , potten en opknoping planters . " Fragoo Pink " aardbeien brengen nog meer kleur , met bubblegum - roze bloemen en 3-meter lopers. Deze aardbei cultivar vereist standaard aardbei zorg met betrekking tot de zon , bodem en voeding , en kan duren voor jaren in de juiste situatie . Houd uw " Fragoo " aardbeien in de juiste plaatsen , met de juiste water en voeding , voor de jaren van aardbeien oogsten . Wat je nodig hebt
Biologische compost
Hand vork
Mulch
Fertilizer
Toon meer instructies
1

Plant Fragoo aardbeien in een mengsel van natuurlijke bodem en organische compost in de buitenlucht aanplant , of organische compost en quick - drainerende potgrond in potten en containers . Deze planten hebben een goede drainage en voeding in de bodem . Kopen van 2

Houd Fragoo aardbeien in gebieden met belichting en een goede luchtcirculatie volle zon . Ze groeien in gedeeltelijke zon , maar kan volledige oogsten niet verdragen . Deze aardbeien zal niet groeien in plassen of gebieden met een slechte bloedsomloop .
3

Water Fragoo aardbeien met 2 centimeter water per week na het planten. Doe 2 centimeter van organische mulch over de grond om het warm en vochtig te houden , en om onkruidgroei te elimineren . Trek onkruid als ze groeien , zoals aardbeien last van concurrentie.
4

Snoei bloemen uit de Fragoo aardbeiplanten tot medio zomer aan de vegetatieve groei te stimuleren . Laat bloem groei vanaf medio zomer voor bloei en fruitteelt.
5

Feed aardbeien midden in de zomer , wanneer de bloei begint. Gebruik evenwichtige 12-12-12 kunstmest tegen een tarief van £ 1 per 50 voet van een rij , of aanwijzingen van de fabrikant . Meng de meststof in de bodem 2 centimeter van de rij van aardbeien , dan water . Laat niet de meststof aanraking aardbei stengels of bladeren, omdat het hen zal branden .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-strawberries/1002024914.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.