Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Aardbeien >> Content

Het beste systeem voor het planten van aardbeien in Tropisch Weer

Aardbei planten groeien laag en lopen langs de grond , maar ze produceren heldere , sappig en zeer zoet fruit . Deze kleine planten gedijen in koud weer , en te groeien in het hele land . In warme , vochtige en tropische gebieden zoals Amerikaanse ministerie van Landbouw Winterhardheid Zone 11 , maar ze het beter doen in potten en beschermde locaties . Tropische locaties

Tropische locaties zoals Hawaii's Zone 11 functie lange zomers , extreme luchtvochtigheid en temperaturen boven 100 graden Fahrenheit in de zomer . Hoewel deze lichte, warme zomers lijkt ideaal voor fruit groei , ze daadwerkelijk leiden tot beschimmelde bessen en aardbeiplanten . De " Honolulu Star Bulletin " merkt op dat aardbeien groeien buiten alleen in de bergen van Hawaï .
Potten en Cultivars

Groeien aardbeien in potten in deze gebieden om ze te beschermen tegen vochtigheid . Gebruik kleine potten voor individuele aanplant of grotere containers en bedden voor meerdere aanplant. Geef elke plant 3 liter ruimte , en kies alleen potten met drainage gaten . Bill Sidnam van de " San Diego Union Tribune " beveelt het kiezen van warmte - tolerante rassen voor warme , tropische gebieden .
Bodem en Planting

Aardbeien vereisen kruimelig , vruchtbare grond , en doen het goed in een mengsel van organische compost en potgrond . Vul de potten voor driekwart van de bodem en voeg 6-24-24 kunstmest . Plant aardbeien in het voorjaar , diep genoeg om alleen hun kluiten dekken; deze planten niet waarderen diep of ondiep aanplant.
Onderhoud

Zet aardbei potten in overdekte locaties met de volle zon om hen te beschermen tegen vocht buiten en geef ze genoeg licht voor de teelt . Aardbeien zal niet bloeien of dragen hun vruchten in schaduwrijke plaatsen . Ze water met 1 tot 2 centimeter water per week om bodemvocht te behouden , en geef ze 12-12-12 meststof op halverwege het seizoen .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-strawberries/1002024880.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.