Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te groeien Fresca Strawberries

aardbei planten produceren donkere , weelderige begroeiing , heldere witte bloemen en sappige bessen , en te groeien in een reeks van soorten en cultivars . De Fresca cultivar behoort tot de everbearing groep en produceert drie fruit flushes elk seizoen . De planten niet lopers produceren en zo goed doen in compacte tuinen en containers . Fresca aardbeien vereisen rijk , kruimelige bodem , felle zon en royale vocht , en leven voor maximaal vijf jaar met een constante zorg. Wat je
Tuin vork nodig /hark
Biologische compost
Pots
Tuinaarde
Meststof
Mulch
Toon meer instructies
1

Start Fresca aardbei zaailingen in het voorjaar na de laatste vorst . Bereid de bodem 2-3 weken voor het planten te geven tijd om in het kopen van 2

Mark bezinken een aardbei perceel in een site met volle , felle zon , een goede luchtcirculatie en snel het hele jaar door drainage . Als u niet een geschikte tuin site, gebruiken 3 - , 5 - of 7 - liter containers voor ingemaakte patio groeit. Gebruik containers met drainage gaten , zoals aardbeien rotten in stilstaand water , en gebruik maken van grotere containers voor grote groep aanplant.

Meng 3 grond voor de teelt . In outdoor plots , totdat de bodem tot een diepte van 8 cm en bevatten 4 tot 5 centimeter van organische compost . In ingemaakte omgevingen , meng gelijke delen zakken tuinaarde en biologische compost en vul de potten driekwart vol . Bodem met een hoog organisch gehalte en biedt beste voeding en vocht vasthouden voor de hongerige en dorstige aardbeien . Voeg 6-24-24 meststof voor de bodem aardbei voor de beste wortel vestiging.
4

Plant Fresca aardbeizaailingen bij 15 centimeter in de rij , of op elke 10 centimeter in grote containers . Verlaat 36-48 centimeter tussen meerdere outdoor rijen . Plant de aardbeizaailingen net diep genoeg om hun kluiten dekken; aardbeien gedijen niet met diepe of ondiepe aanplant.
5

Water de aardbeien met 2 tot 3 centimeter water aan de bodem bezinken en leg ze op een schema van 2 centimeter water per week . Leg organische mulch op de bodem om het warm en vochtig te houden .
6

Voer de aardbeien weer halverwege het seizoen naar vruchtzetting bevorderen . Geef ze 12-12-12 kunstmest tegen een tarief van £ 1 per 50 meter van de rij . Voed ze weer aan het einde van het seizoen voor de toekomstige vruchtzetting . Onmiddellijk altijd water na de voeding .

Worms op Aardbeiplanten

Aardbeien zijn lage , kruipende planten die zichzelf voortplanten door & quot ; dochter & quot ; planten . Deze gewassen kan jaren duren en verdubbelen als bodembedekker in de winter, wanneer ze geen vrucht draagt ​​. Hun lage gestalte, hoewel, laat hen kwetsbaar voor zowel plagen en bodemziekten . Strawberry Ongedierte Aardbeien vallen ten prooi aan schimmel vaker dan welk insect , maar ook het

Meer dan ooit