Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Plants, Flowers & Herbs >> rozenteelt >>

Hoe lang duurt het voordat Budding Roses Bloom

?

Roses zijn al lange tijd een van 's werelds meest geliefde bloemen. Ze zijn populair bloemen voor kopen in boeketten of groeien in je eigen bloementuin . Eenmaal knoppen ontwikkelen zich op een rozenstruik , zal het niet lang meer duren voordat deze knoppen om te zetten in prachtige , geurige bloemen. Dit kan enigszins variëren , afhankelijk van de variëteit van de roos , maar in het algemeen , de knoppen zijn een teken dat bloeit verschijnen binnen een paar dagen .
Hybrid Tea Roses

Zodra hybride thee rozen hebben ontwikkeld knoppen moet de bloem kort na bloeien. In de juiste omstandigheden met voldoende zonlicht en drainage , zal de bloei ontwikkelen binnen een paar dagen na de knoppen zichtbaar worden . Deze rozen normaal bloeien het hele seizoen lang totdat het klimaat verandert kouder . Het is het beste om terug te trimmen hybride thee rozen in de herfst om nieuwe toe stengels tot de volgende lente te ontwikkelen.
Heesterrozen

Struik rozen ook bloeien binnen een paar dagen na de knoppen vorm . Dit type roos bloeit meestal maar één keer per seizoen . De struik kan worden bedekt met bloemen die zijn heel geurig. Deze rozen zijn van een lagere kwaliteit dan struik rozen , maar kan perfect zijn voor het gebruik als een hedge .
Climbing Roses

Klimrozen bloeien een paar dagen na het ontluiken en goed werken op hekjes of muren. Een goede verzorging voor een klimroos omvat snoeien na de bloei zijn gestorven . Ze vergen weinig onderhoud en ze zullen blijven bloeien voor meerdere jaren. Klimrozen kunnen worden opgeleid om naar boven en naar boven groeien op bogen ook.
Ouderwetse Wilde Rozen

Ouderwets wilde rozen ook snel bloeien na ontluikende . Deze soort kan meer gehard dan enig ander type van roos . Het eerder groter en groter worden elk jaar . Wilde rozen kan groeien langs bermen , op de bergen of in de open velden. Deze rozen hebben weinig zorg en lijken om succesvol te groeien op hun eigen , zonder de hulp van de mens.
Miniatuur Roses

Miniatuur rozen kunnen bloeien sneller na ontluikende dan andere rozensoorten . Ze kunnen groeien 12-18 cm in hoogte . Sommige miniaturen kan alleen maar groeien 6 centimeter lang te zijn . De bloemen zijn klein, maar opvallend , dat deze planten ideaal voor de binnenkweek maakt . De kleine bloemen van miniatuur rozen kan worden in een verscheidenheid van verschillende kleuren die zijn vaste of tweekleurige .

Japanse kevers zijn mijn rozenstruiken

William Shakespeare schreef ( en Romeo zei tegen Julia) dat een steeg met een andere naam zou nog steeds ruiken zo zoet . Zij zouden ook nog steeds trekken de lelijke kleine zwarte insecten bekend als de Japanse kevers . Rozen zijn een van de Japanse kever favoriete gerechten , en vanaf het moment deze plagen arriveren in de vroege zomer ( meestal rond juni ) om de eerste winter bevriezen , zull

Meer dan ooit