Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de zorg voor Bridal Veil Spireas

Bridal Veil spireas zijn ook bekend als bruids krans spireas , of Spirea prunifolia . De bruidssluier spirea is een dikke groeiende struik die een hoogte van 6 meter kan bereiken met een gelijke spreiding . De planten zijn winterhard in de zones 4 tot en met 9. Deze struiken worden gekenmerkt door hun overkoepelende takken bedekt met groene bladeren . Witte bloesems verschijnen in clusters over de gehele plant in het midden van de lente. Bruidssluier spireas zijn geschikt voor gebruik in hagen , stichting aanplant en als een centraal punt in het landschap .
Wat je nodig hebt
Shovel
Compost
Muls
Tuinslang
< br > Alle doel meststof
Troffel of hark
snoeischaar
Instructions
1 < p > Selecteer een gebied in uw tuin dat halfschaduw ontvangt tot volle zon , of ten minste zes uur direct zonlicht . Met behulp van een schop , een gat graven zo diep als de spirea 's kluit in het geselecteerde gebied tijdens de lente of de herfst maanden . Plaats het gat ten minste twee meter van andere planten
2 < p > Voeg wat compost aan de bodem van het gat en mengen in het vuil . Mix extra compost in het losse vuil verwijderd uit het gat. Plaats de kluit van de bruidssluier spirea in het midden van het gat . Vul het gat met de losse grond . Pat de bodem naar beneden rond de kluit als u het aan de plant op zijn plaats .
3

beveiligen Smeer een dun laagje compost over de grond rond de struik. Breng een 2- tot 3 - inch laag mulch via compost rond de basis van de spirea . Laat niet de mulch of compost in contact komen met de stam van de Spirea .
4 < p > Water het gebied rond de basis van de struik grondig met behulp van een tuinslang . Water de struik wekelijks tot het wordt vastgesteld en de nieuwe groei begint te lijken op de uiteinden van de takken .
5 < p > Bemest de Spirea een keer per jaar in het voorjaar . Spreid een langzame afgifte alle doeleinden meststof in een ring rond de basis van de struik . Breng de meststof aan de aanbevolen snelheid op de verpakking. Lees alle instructies en waarschuwingen op de verpakking voor het maken van de applicatie. Water de struik grondig na het aanbrengen van de meststof om de release te activeren .
6 < p > Smeer een laagje compost over de grond rond de struik elk voorjaar . Gebruik een troffel of een hark om de compost te mengen in de top één of twee centimeter van de bodem . Voeg maximaal twee centimeter van mulch op de grond na compostering om vochtverlies te beperken .
7

Water uw bruidssluier spirea alleen tijdens droge , warme periodes wanneer de hoeveelheid regen is minder dan een centimeter per week . Een lang, diep water zodat het vocht trekt in de bodem bereikt en de wortels .
8 < p > snoeien uw spirea als deze niet meer bloeien . Verwijder gebroken , zieke of dode stokken eerst door het knippen van hen op de begane grond met een paar snoeischaar . Knip eventuele takken die uit de buurt van de algemene vorm en het uiterlijk van de struik te nemen . Verwijder niet meer dan een derde van de takken van de struik 's .

Soda Vs. Water in Plant groeit

Groeiende planten vereist het verstrekken van uw planten met de juiste voeding voor gezonde en sterke groei te bevorderen. Vloeistoffen plantendelen voedingsplannen , waarbij planten gehydrateerd en voeg voeding aan de bodem . Gewoon water wordt meestal gebruikt in installaties zorg , hoewel andere vloeistoffen , zoals soda , zijn gebruikt . Elk van deze vloeistoffen bevat waardevolle voedingsstof

Meer dan ooit