Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende planten >> Content

Dracaena Care & amp ; Tricks

Dracaena's zijn winterharde palm -achtige planten die gevarieerd lichtbronnen en intensiteiten tolereren . Tropische door de natuur, veel van de rassen kan floreren als kamerplanten . In tropische klimaten , kan tuinplanten een hoogte van 20 meter bereiken . Dracaena marginata kan de meest voorkomende soort van de soort te zijn , sportieve diepe rode schakeringen op haar slanke bladeren. Veel van de 40 soorten Dracaena worden gekoesterd als kamerplanten voor hun sterk contrasterende varigations en opzichtige blad formaties .
Licht en temperatuur

Fel licht kan sterker bladkleuren en meer winterharde groeicijfers opleveren . Potplanten bewaard in matig tot fel licht kan 6 inches of meer per jaar groeien . Lagere lichtniveaus worden getolereerd , maar vervaagde blad pigment wijst op een behoefte aan een verhoogde blootstelling . Volle zon op de middag , of langdurig direct zonlicht, kan te veel voor kamerplanten zijn. Houd kamerplanten bij een gematigde kamertemperatuur en uit de buurt van warmtebronnen , zoals radiatoren . Afschermen tuinplanten van vorst en bevriest .
Water

Een beetje een evenwichtsoefening is vereist om deze planten behoorlijk verwaterd te houden . Te veel water kan het blad en stam te verwelken en extreme van teveel water kan de wortels gaan rotten . Limp bladeren op een hangende stam zijn duidelijke tekenen van overtollig water . Laat dergelijke planten te drogen tot een goede houding rendement, en het water minder vaak daarna. Tuinplanten kan meer water nodig hebben tijdens de zomer , maar nooit laten de planten in het water staan ​​.
Vochtigheid en Feeding

Verwijder stof of spinnenwebben uit de bladeren , met behulp van een bevochtigde zachte doek . Breng een lichte nevel van water op kamertemperatuur of twee keer per week naar kamerplanten . Mist outdoor Dracaena minder vaak als het weer regenachtig of vochtig . Voeg vloeibare plantenvoeding aan de gieter om de twee weken , maar voedingen te verminderen in de winter , wanneer de groei vertraagt ​​. Planten die te warm of droog zal overtollig blad vertonen zijn druppels op de lagere romp .
New Plants Van Oud

Selecteer een nieuwe shoot met een minimum van twee bladparen . Snijd de shoot , en strip uit de twee onderste bladeren . Dompel de stengel in stekpoeder , en plant de stek in potgrond of compost tot het blad bodems . Water is in goed , en plaats deze in een terrarium . Verwijder het terrarium cover voor een paar minuten per dag, terwijl het water geven . Houd de grond vochtig , en in drie weken je je nieuwe Dracaena kan verpotten .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-plants/1002132328.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.