Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een paardenstaart Palm Grow Buiten

Een lid van de agave familie , de paardenstaart palm ( Beaucarnea recurvata ) groeit gemakkelijk buiten in de grond of in containers. Met de tijd , kan een hoogte van 18 voet bereiken en verspreiden van 15 voet . De plant bolvormige stam slaat water en de bladeren cascade zoals paardenstaarten of pom - poms . Paardenstaart palmen groeien in openlucht in de US Department of Agriculture winterhardheid zones 10 tot 12. Gardeners in zone 9 mei succes met de plant hebben , zolang de temperatuur niet onder de 18 graden dalen Fahrenheit .
Wat je nodig hebt
Spade ( optioneel )
5 - liter container ( optioneel)
Potgrond ( optioneel)
slow-release meststof
Instructions
1

Kies de juiste locatie voor uw boom . Deze palmen groeien in volle zon tot halfschaduw en doen het goed in een reeks van gronden , zolang het vuil is goed aftappen . Ze goed groeien ook in containers buiten .
2

Bereid je voor op het planten van uw paardenstaart handpalm. Draai de aarde met een spade om de grond los te maken en te breken uit elkaar bodem kluiten . Vervolgens graaft een gat twee keer zo breed en diep als de kluit van uw handpalm. Als het planten in een pot , vul een bak met drainage gaten halverwege met uitgebalanceerde potgrond . Begin met een container geschikt om uw grootte van palmboom . Een 5 - liter container is geschikt voor kleine palmen .
3

Haal uw handpalm uit de verpakking en masseer de kluit met je handen . Ontspan verwarde wortels plaats dan uw boom in het voorbereide gat of in de container. Schuif bodemvorming wortels van de boom , of giet extra potgrond over de wortels en stam , totdat boom zit op dezelfde diepte als het werd geplant in de container .
4

Water de grond te verzadigen . Laat de bodem grondig laten drogen tussen de gietbeurten , en water diep om de aarde te verzadigen .
5

Bemest uw handpalm elk voorjaar met een slow-release meststof . Breng de juiste hoeveelheid voor de grootte van je handpalm , beregening droge meststof op de grond en het water geven om het werk in .

Hoe maak je een Plant Heal

Planten lijden nood om vele redenen . Vaste planten of eenjarigen kunnen schade lijden als gevolg van de resultaten van een lange, koude , natte winter . Harde wind kan leiden tot ernstige schade aan de planten met malse vegetatie en bladeren veroorzaken . Droogte , die lijken ieder jaar toe te nemen , maken het moeilijk voor planten om te overleven . Zelfs onbedoelde schade, zoals per ongeluk klo

Meer dan ooit