Huis Tuin

Huis Tuin

Zorgen voor een Red Tiger Lotus

De rode tijger lotus is een zoetwater vijver en aquarium plant afkomstig uit Oost-Afrika en Zuidoost-Azië . Bij een juiste verzorging , kan de plant groeien tot 2 meter hoog en zal stevige , geurige sier bloemen produceren . Lotus planten , niet toxisch , zijn compatibel met goudvissen die goed gedijen in warme , tropische klimaten . Plant de rode tijger lotus in een pot om de locatie te controleren en overgroei en concurrentie met andere vijver functies te voorkomen . Wat je nodig hebt
1 - tot 2 meter diameter vijver pot
Klei leem of waterplant bodem
Aquarium stenen en Aquarium grind
vijver of aquarium heater
Kunstmest tablet
Scherpe schaar
Toon meer instructies
1

Vul een vijver pot met klei leem of een potgrond gelabeld voor gebruik met waterplanten . kopen van 2

Plant de lotus ' buisvormige steel 2 centimeter diep in de grond en plaats stenen rond om het te verzwaren totdat de wortels vast te stellen.

Bedek 3 de top van de bodem met 1 centimeter van aquarium grind bodem te voorkomen ontsnappen wanneer je de pot onderdompelen .
4

Dompel de pot onder water , zodat de velg is een paar centimeter onder het waterniveau en de plant scheuten boven water .

5

Stel de vijver of aquarium verwarming tot 75 graden Celsius in een warme omgeving voor de lotus . Controleer de temperatuur eisen voor alle dieren die je hebt in de vijver om compatibiliteit te garanderen .
6

Toevoegen 03:58 bemestingstabletten de lotus ' bodem om de drie tot vier weken . Volg de aanwijzingen op de verpakking van meststoffen met betrekking tot de geschikte dosis en frequentie .
7

Snoei stengels en bladeren boven water een aantrekkelijke vorm te behouden of om ongezonde groei te verwijderen . Snoei niet installatiestructuren onder het waterniveau , zoals de lotus gebruikt de stengels om zuurstof te voorzien .

Black Flies & Varenrouwmug voor planten

Hoewel sommige insecten en insecten die nodig zijn voor het bemesten bepaalde planten zijn , velen zijn niets meer dan destructieve plagen . Gemeenschappelijke zwarte vliegen en huisvliegen niet voeden met kamerplanten . De kleine vliegen je kan zien op je planten zijn het meest waarschijnlijk varenrouwmug . Deze kleine muggen gebruik maken van zowel de bodem en planten vegetatie te reproduceren e

Meer dan ooit