Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een Acacia Tortilis Germinate

kiemende zaden van een Acacia tortilis , een inheemse Oost-Afrikaanse savanne boom , kan een zeer delicate en ietwat moeilijke taak zijn , afhankelijk van het terrein en de weersomstandigheden . Typisch, zaden van de boom ontkiemen het best wanneer bedekt met mest en begraven onder de grond in een temperatuurbereik 69,8-75,2 graden Fahrenheit . Tortilis doet het goed in ondiepe bodem , meestal minder dan 9,8 centimeter . Het heeft een snel groeiende en lange laterale wortelstelsel , die voor problemen zorgt als de boom wordt geplant in moerassen of langs wegen en de wortels worden niet beïnvloed als hele takken gesnoeid . Tortilis zaden kunnen worden geplant in een pot of in de grond . Wat je
Bowls
Zwavelzuur ( optioneel ) op de bodem
cilindrische , metalen containers, 4 - inch diameter , 12 centimeter lang
Meetlint
mest
Knife nodig of Fine gaas
Gieter
Toon meer instructies
1

Giet kokend water over de zaden , en laat ze weken in het water gedurende 24 uur . Een alternatieve voorbehandeling methode is om een ​​scarification samengesteld uit 50 procent geconcentreerd zwavelzuur maken , genieten van de zaden in de oplossing gedurende ongeveer 50 minuten , was ze in koud stromend water en droog ze in een niet - verlichte ruimte 's nachts .
Pagina 2

Plant de zaden niet dieper dan 1,6 centimeter in de bodem in cilindrische , metalen containers die 4 inch in diameter en 12 cm hoog meten. Zaai slechts twee zaden in elke container .

Meng 3 bodem en mest , en vormen het mengsel in bosjes. Spleet elke klomp , en zeef een stuk in een tijd met behulp van fijne gaas . Zeef het materiaal totdat er geen klontjes en is een fijne structuur. Gebruik gelijke delen van het mengsel, dat is in poedervorm mest , om de bodem af te dichten in de metalen containers .
4

Water de zaden geplant twee keer per dag , en zorgen voor schaduw voor hen om het waterverbruik te verminderen . Ontkiemen van de zaden moet beginnen over dag vier na het planten en volledig door de 10e dag . In sommige gevallen echter , de zaden kan 60 tot 70 dagen duren om succesvol ontkiemen .

Hoe om te groeien Brandende liefde

Brandende liefde is de botanische naam voor maltesecross , een soort van eeuwigdurende bloeiende plant afkomstig uit centraal Eurazië . Het wordt op grote schaal gekweekt als sierplant voor zijn kleine clusters van rood-oranje bloemen, die verschijnen boven op 2- tot 4 - meter hoge stengels tijdens de zomermaanden . Groeiende Brandende liefde vraagt ​​weinig moeite aangezien het ontspruit gemakkel

Meer dan ooit