Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende planten >> Content

Hoe kan ik een Dracaena Marginata Train

Dracaena marginata , in de volksmond de draak boom , dankt zijn naam aan zijn heldere , kleurrijke bladeren en draaien stengels. Veel mensen houden een draak boom als een kamerplant of een kantoor plant, omdat het heeft een lage lichtbehoefte en eenvoud van de zorg. Draak bomen hebben dunne , flexibele stengels die bochten en bochten te ontwikkelen als ze groeien . De stengels ' flexibiliteit , gecombineerd met natuurlijk licht of bonsai draad , kun je een draak boom te groeien in vrijwel elke gewenste richting te leiden . Wat je nodig hebt
Bonsai draad
Toon meer instructies
1

Zet de draak boom op zijn kant voor meerdere dagen. Dit zal ertoe leiden dat de ene kant van de boom plat groeien terwijl de andere kant bochten ontwikkelen.

Knip Pagina 2 terug de draak boom stengels te helpen de plant te ontwikkelen takken .
< br > 3

Plaats de draak boom in een helder venster . Laat slechts een kant van de draak boom aan het licht te ontvangen . Dit dwingt het om te buigen in de richting van het licht , waardoor een gebogen en gedraaide stam .
4

Wikkel dunne bonsai draad rond de flexibele stengels om hen te trainen in elke gewenste vorm . Na een aantal weken , verwijder de draad.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-plants/1002024317.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.