Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Vaste planten >> Content

Hoe te Poppies in Fungus Grow

< p > Groeiende de populaire oosterse papavers ( Papaver orientale ) vereist goed gedraineerde , pH - neutrale bodem op een zonnige locatie . Een manier om een evenwichtige bodem voor klaprozen te bereiken is om champost mengen in de tuin. Met een gemiddelde pH-balans van 6,6 en 25 procent organisch materiaal , dit bijproduct van champignonteelt is ideaal voor tuinieren. Sinds champignon compost zorgvuldig wordt gesteriliseerd met stoom voor distributie , zal de schimmel in de compost niet ontkiemen in nieuwe paddestoelen in je tuin .
Wat je nodig hebt
Shovel
Champost
drip irrigatiesysteem
Muls
Instructions
1 < p > Selecteer een locatie in de tuin , dat ten minste 8 uur zonlicht ontvangt dagelijks . Oosterse papavers hebben een sterke penwortel ; kiezen voor een permanente locatie voor het planten van zaden of wortel stekken .
2 < p > Graaf een 12-inch - diep, 3 meter brede gat, afgezien van de bodem.
3 < p > Mix 1 deel compost van champignons met 4 delen voorbehouden bodem. Keer terug 3 tot 5 centimeter van het mengsel om het plantgat als je planten wortelstekken . Terug alle mix om het plantgat als je het planten van zaden .
4 < p > Schik de wortel stekken 15 centimeter uit elkaar in het plantgat en diep genoeg om ervoor te zorgen dat de kronen worden gedekt door 3 centimeter van de grondmengsel . Water grondig .
5 < p > Strooi de zaden over de voorbereide bodem. Niet dekken ; klaprozen vereisen licht nodig om te ontkiemen . . Water grondig
6 < p > Schik de drip bevloeiing dus één zender wateren elke plant
7 < p > Bedek de bloem bed met 3 centimeter van mulch . ; echter , hebben geen betrekking op het maanzaad of wortel stekken met mulch .
8

Geef regelmatig water om de zaden vochtig houden tot kiemkracht , 1 week tot 2 weken . Na de zaailingen of wortel stekken ontkiemen verschillende sets van nieuwe bladeren , vertragen het sproeisysteem om een keer per week .
9 < p > Deadhead de bloemen te voorkomen zelf zaaien , of toestaan ​​dat de bloemen om zaaddozen als een te ontwikkelen interessant accent aan de tuin .
10

Scatter zaden voor snelgroeiende eenjarigen , zoals de kosmos, gipskruid of Shirley klaprozen , over de planten bedden als de oosterse papavers beginnen om terug in de zomer sterven. Laat de wortels niet te verstoren ; de oosterse papavers zal nieuwe groei te ontwikkelen wanneer het weer afkoelt in de herfst.
11

Bewaak uw papavers voor schimmelziekten , zoals grauwe schimmel of meeldauw . Spray met een fungicide volgens de instructies van de fabrikant.

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-perennials/1002132220.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.