Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Vaste planten >> Content

Hoe te verplanten Aloë Vera Van Shoots

Aloe vera ( Aloe barbadensis ) is een Afrikaanse inheemse die behoort tot dezelfde familie als lelies. Zijn bijnaam is de geneeskunde en branden plant, vanwege genezende eigenschappen zijn SAP 's . De sappige groeit tot 2 meter hoog . Het produceert een 3 -meter bloemsteel gevuld met gele , buisvormige bloemen . Volwassen aloe vera planten produceren pups of scheuten die groeien rond de basis van de ouders. Als ongemoeid gelaten , de pups te vormen tot een massieve klomp . Het transplanteren van de pups of scheuten is basic. Zelfs beginnende tuiniers kunnen transplanteren en groeien aloë vera scheuten .
Wat je
Hand troffel Need
Knife
krant
Container
Cactus potgrond
Kamerplant meststof
Instructions
1 < p > Pak de basis van kleine aloë vera schiet met je hand . Trek de shoot stevig vanaf de grond . Draai de wortels als je trek indien nodig hen van de grond .
2 < p > Dig grotere aloë vera schiet uit rond de moederplant met behulp van een hand troffel . Plak de troffel tussen de moederplant en de shoot . Druk in de bodem en snijd elke wortels houden de ouder en samen schieten . Trek de aloë schieten uit de grond .
3

Snijd de wortels met een scherp mes het vrijgeven van de shoot van de ouder. Snijd door de bodem en snijd de wortels uit elkaar . Trek de aloë shoot vanuit de locatie in de bodem.
4 < p > Stel de scheuten op krant . Leg de asperges in een gedeeltelijk schaduwrijke plaats . Laat de scheuten te genezen gedurende 2-3 dagen voor transplanteren . Het toestaan ​​van de snede gedeelte om een korstje te vormen vermindert ziekte, volgens de Arizona Cooperative Extension .
5 < p > Vul een container met een goed drainerende potgrond geschikt voor cactus. Selecteer een container met grote afvoergaten in de bodem . Besproeien van de potgrond vóór het planten van de scheuten regelt de bodem.
6

Graaf een gebied in de potgrond die groot genoeg zijn om de wortels te huisvesten. Plaats de wortels in het gat . Bedek de wortels met potgrond en stevig rond de plant met behulp van uw vingers .
7 < p > Water de shoot na het uitplanten . Solliciteer extra water als de grond droog aanvoelt . Laat de potgrond te drogen tussen elke watergift .
8 < p > Bemest de aloë vera maandelijks tijdens het groeiseizoen . Gebruik een mix geschikt voor kamerplanten . Volg de aanwijzingen op de verpakking met betrekking tot het gebruik en het mengen .
9 < p > Zet de container buiten in het zonnige gedeeltelijk schaduwrijke omstandigheden . Zet kamerplanten door een heldere venster . Breng outdoor aloe vera plant in een warme locatie indien de weersomstandigheden ijzige of bevriezing .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-perennials/1002132200.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.