Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te bezuinigen Agapanthus

Er zijn 10 soorten in het geslacht Agapanthus , en de meeste van hen zijn algemeen bekend als lelietje - van - de - Nijl . Uit de klomp van de strap -achtige bladeren steekt een 2 meter hoge bloemsteel die , afhankelijk van de soort , bloeit in de kleuren paars , roze of wit . Of de plant groenblijvende of bladverliezende is ook species - afhankelijk, volgens de experts van de Pacific Bulb Society. Soorten uit gebieden met weinig tot geen regen in de winter meestal bladverliezende te zijn , terwijl die uit gebieden met regen gedurende het hele jaar zijn wintergroen . Agapanthus is makkelijk te verzorgen en vereist weinig snoei .
Wat je
Snoeischaar
Potgrond
Planting pot
Instructions
1 Noodzaak < p > Bezuinigen de agapanthus in het voorjaar . Verwijder dode bladeren en stengels van het vorige seizoen .
2 < p > deadhead de agapanthus gedurende het bloeiseizoen om de plant te houden van de productie van zaad. Gebruik je tuinieren scharen aan de bloemstengel knip in het gebladerte .
3

Bezuinigen de agapanthus om binnen 6 centimeter van de grond als je in een gebied met strenge winters wonen . Graven van de knol , laat het dan volledig opdrogen en plant het in een pot van standaard potgrond . Bewaar de agapanthus knol in een donkere ruimte waar de temperatuur zakt nooit onder de 35 graden Fahrenheit en nooit boven de 45 graden . Breng de pot uit de opslag in het vroege voorjaar .

Hoe te snoeien Goat 's Beard Vaste planten

De energieke en opzichtige geit baard overjarige ( Aruncus dioicus ) kunnen in een zonnige of gedeeltelijk zonnige groeiplaats met levendige bladeren en witte , fuzzy bloesems vullen . Deze dichte bloeiende plant kan een hoogte van maximaal 6 meter met opzichtige witte bloemen zitten onder de bladeren tijdens midzomer bereiken . Geef deze bloeiende plant basiszorg , waaronder het snoeien geit baar

Meer dan ooit